Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: To δίλημμα του τεχνικού των "ερυθρολεύκων", Πέδρο Μαρτίνς, για το αυριανό ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν μπροστά τους το μεγάλο ματς με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί λίγα εικοσιτετράωρα μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας.

Οι “ερυθρόλευκοι” προέρχονται από δύο δυνατά παιχνίδια, κόντρα στον ΠΑΟΚ και στη Ντιναμό και παρά το γεγονός πως και η αυριανή αναμέτρηση εντάσσεται στις “μεγάλες”, ο Πορτογάλος κόουτς δεν μπορεί παρά να έχει στο μυαλό του ένα μικρό rotation.

Μέχρι στιγμής, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει αποκαλύψει με ακρίβεια τα πλάνα του, όσον αφορά την ενδεκάδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ωστόσο, υπάρχουν σκέψεις για μετατροπές στο δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Το ερώτημα που καλείται να “απαντήσει” ο τεχνικός του Ολυμπιακού αφορά στη χρησιμοποίηση η όχι του Γκιγιέρμε. Ο ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Μαρτίνς σκέφτεται να τον βάλει στην κρίσιμη ρεβάνς με τη Ντιναμό, από τη στιγμή που θα λείψει ο Καμαρά. Άρα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη εάν ο Βραζιλιάνος δεν αγωνιστεί στο αυριανό ντέρμπι.

Όπως φαίνεται, τις περισσότερες πιθανότητες για τον άξονα συγκεντρώνουν οι Μπουχαλάκης – Καμαρά. Πάντως, όλα θα φανούν τις τελευταίες ώρες, όταν και ο Μαρτίνς θα έχει πάρει την τελική του απόφαση.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Κούτρης αναμένεται να πάρει τη θέση του Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας και λογικά ο Τοροσίδης θα βρεθεί δεξιά αντί του Γιασίν Μεριά που κάλυψε τις προάλλες το κενό του τραυματία, Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή την Πέμπτη, θα βρεθεί πιθανόν στο ένα «φτερό», ενώ ίσως να πάρει ανάσες ο Ντάνιελ Ποντένσε, με τον ανεβασμένο, Ζιλ Ντίας, να παραμένει στο αρχικό σχήμα σε αυτήν την περίπτωση. Θέση διεκδικεί και ο Γιώργος Μασούρας.

πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments