Τεχνολογία

Αυτό είναι το πρώτο κινητό χωρίς θύρες, τρύπες και κουμπιά – Δείτε πως λειτουργεί

Αυτό είναι το πρώτο κινητό χωρίς θύρες, τρύπες και κουμπιά – Δείτε πως λειτουργεί
Το κινητό που έρχεται για να παρουσιάσει μια... εντελώς διαφορετική κατάσταση. Δείτε πως μπορείτε να το χειριστείτε.

Το κινητό τηλέφωνο που αλλάζει τα δεδομένα έρχεται στην παγκόσμια αγορά!

Σύμφωνα με τη Meizu, το Zero δεν έχει «κανένα κουμπί, καμία τρύπα ακουστικών, κανένα slot για κάρτα SIM και καμιά θύρα φόρτισης». Το εξωτερικό περίβλημα είναι ένα συμπαγές κεραμικό κέλυφος χωρίς ραφές και ενοχλητικές οπτικά τρύπες, αν και για να συμβεί αυτό χρειάστηκε ουκ ολίγη μαγεία ώστε να αντισταθμιστούν οι φυσικές απώλειες.

Η 5,99 ιντσών AMOLED οθόνη λειτουργεί και ως ηχείο, χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία mSound 2.0 της Meizu, και η φόρτιση γίνεται ασύρματα σε ταχύτητες που βάζουν τα γυαλιά στην Apple και τη Samsung.

Όσο για τα πρακτικά κουμπιά του on/off και της έντασης του ήχου, είναι εικονικά: πιέζεις απλώς τα πλαϊνά της κεραμικής επιφάνειας και οι λειτουργίες εκτελούνται κανονικά.

Χωρίς τρύπες και ανοίγματα, το κινητό είναι αυτομάτως αδιάβροχο, έχοντας το πολυπόθητο πρότυπο IP68 από τα γεννοφάσκια του.

Δεν είναι βέβαια σαφές πόσο λειτουργικό είναι το τηλέφωνο και τι τεχνικά χαρακτηριστικά έχει. Η Meizu είπε απλώς πως φορά τον περσινό επεξεργαστή Snapdragon 845. Αν θα το δούμε στην αγορά και πότε, αυτό μένει να φανεί.

Η τιμή του; Ναι είναι κάπως “τσουχτερή” αφού για να το αποκτήσετε πρέπει να πληρώσετε το ποσό των 1.145 ευρώ.

  • Δείτε στο παρακάτω βίντεο το νέο μοντέλο που θα φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments