Ελλάδα

Ζευγάρι Κρήτη: Αγωνία για την εξαφάνισή τους – Παρασύρθηκαν από ορμητικά νερά

Ζευγάρι Κρήτη: Αγωνία για την εξαφάνισή τους – Παρασύρθηκαν από ορμητικά νερά
Ζευγάρι Κρήτη: 30 πυροσβέστες με 7 οχήματα επιχειρούν για να βρουν το αγνοούμενο ζευγάρι.

Ζευγάρι Κρήτη: Σε εξέλιξη βρίσκεται από τη μία τα ξημερώματα μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της 3ης ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό ενός ζευγαριού στον Γεροπόταμο Μοιρών το αυτοκίνητο του οποίου φαίνεται να παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ποταμού στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή επιχειρούν 7 οχήματα με 30 πυροσβέστες ο αριθμός των οποίων αναμένεται να ενισχυθεί.

Η επιχείρηση της Πυροσβεστικής, όπως αναφέρει το cretalive, ξεκίνησε γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μιλώντας στο ekriti.gr ο Γενικός Περιφερειακός Διοικητής της ΠΥ στην Κρήτη, Νίκος Λαγουδάκης, είπε ότι με το πρώτο φως της μέρας θα σηκωθεί και drone της ΕΜΑΚ προκειμένου να βοηθηθούν οι έρευνες.

Διάσωση στις Κάτω Γούβες

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιο συμβάν καταγράφηκε στην Κρήτη και το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένα όχημα, στο οποίο επέβαινε μια 31χρονη γυναίκα, παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στη Χερσόνησο. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν.

Να σημειωθεί ότι η Πυροσβεστική δέχτηκε 20 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από κατοικίες, κοπές δέντρων, αφαιρέσεις αντικειμένων και έλαβε μέρος με 6 συνεργεία και 15 άτομα πραγματοποιώντας 16 αντλήσεις υδάτων, 3 κοπές δέντρων και 1 αφαίρεση αντικείμενου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments