Αθλητισμός

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ: 1-5

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ: 1-5
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ: Ο επίδοξος πρωταθλητής νίκησε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με 5-1.

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ: Μια βόλτα στην Αθήνα, εν μέσω Αλκυονίδων, αποδείχθηκε για τον ΠΑΟΚ η υποχρέωση της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πιο εύκολα και από προπόνηση, ο επίδοξος πρωταθλητής νίκησε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με 5-1 (4΄ Πέλκας, 9΄ Ολιβέιρα, 33΄ Μπίσεσβαρ, 78΄ Σφιντέρσκι, 88΄ Ενρίκε – 64΄ Ντ΄ Ούρσο) και διατήρησε τη διαφορά στο +9 από τον Ολυμπιακό, ύστερα από 21 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

Ο «Δικέφαλος» είχε τελειώσει με το παιχνίδι από το 9ο λεπτό, όταν προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Πέλκα στο 4΄ (κεφαλιά) και Ολιβέιρα στο 9΄ (σουτ), απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν επιδίωξε να αμυνθεί αλλά προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του και είχε τις στιγμές του, αλλά ο Μπεντινέλι στο 7΄ (απέκρουσε ο Πασχαλάκης) και στο 15΄ (σουτ άουτ) έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ξαναδώσει ενδιαφέρον στον αγώνα.

Στο 33΄ ο Μπίσεσβαρ σημείωσε το 3-0 με πλασέ από γύρισμα του Λημνιού, δημιουργώντας περιέργεια για το που θα μπορούσε να φτάσει η έκταση του σκορ αν η συνάντηση συνεχιζόταν σε αυτό το μοτίβο.

Και συνεχίστηκε, καθώς στο 64ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που δικαιούνταν, με σκόρερ τον Ντ΄ Ούρσο ο οποίος νίκησε τον Πασχαλάκη. Από την πλευρά του, ο «Δικέφαλος» έφτασε στο 4-1 με τον Σφιντέρσκι στο 78΄, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι και έκλεισε το σκορ με τον Πέδρο Ενρίκε στο 89΄.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Βαφέας, Κοντοές (46΄ Γκίνο), Οριουέλα, Μπεντινέλι, Ρώσση (46΄ Βάρκας), Ντούρσο, Ντεφεντερίκο, Ελ Χέλβε (77΄ Ναζλίδης).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Μαουρίσιο, Λημνιός (86΄ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (76΄ Σφιντέρσκι), Πέλκας, Άκπομ (81΄ Ενρίκε).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments