Ελλάδα

Βόλος: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από την αυτοκτονία 20χρονου

Βόλος: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από την αυτοκτονία 20χρονου
Ο 20χρονος φοιτητής στον Βόλο βρέθηκε απαγχονισμένος σε παραλία στις Πλάκες.

Θρηνεί ολόκληρος ο Βόλος από τον χαμό ενός νεαρού, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο στέκι χειμερινών κολυμβητών στην παραλία «Νηρέας» στις Πλάκες.

Να αναφέρουμε, πως αυτή είναι η δεύτερη αυτοκτονία που συμβαίνει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες είχε βρεθεί επίσης απαγχονισμένος ένας 30χρονος από μονόζυγο στο σπίτι του.

Φωτογραφία Pixabey


Η αυτοκτονία του νεαρού στο Βόλο

Ο άτυχος 20χρονος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής (15/2/2019). Γύρω στις 09:00 ένας χειμερινός κολυμβητής καλούσε αναστατωμένος σε βοήθεια το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και το ΕΚΑΒ, ενώ ειδοποιήθηκε και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων.

Άμεσα το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και διαπίστωσε ότι δυστυχώς για τον άτυχο νέο ήταν ήδη αργά, αφού είχε εκπνεύσει. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της προανάκρισης, η αστυνομία  απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αποδίδοντας το συμβάν σε αυτοκτονία.

Ο άτυχος νέος προχώρησε στην αποτρόπαια ενέργεια φτιάχνοντας έναν αυτοσχέδιο βρόχο με ένα λουρί για σκύλο. Δέθηκε ακολούθως από ξύλο στο στέκι χειμερινών κολυμβητών στον όρμο του «Νηρέα» και έπεσε στο κενό.

Να σημειωθεί, ότι οι λόγοι που ο αυτόχειρας προέβη στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί, καθώς ο νέος δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα.

Άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ συγκέντρωσαν τα στοιχεία ταυτότητάς του και ειδοποίησε την οικογένειά του, ενώ η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων συνέδραμε στη μεταφορά της σορού στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments