Lifestyle

Power of Love: Επέστρεψε στο σπίτι ο Παύλος (vid)

Power of Love: Επέστρεψε στο σπίτι ο Παύλος (vid)
Power of Love: H επιστροφή του παίκτη οδήγησε σε... ουρλιαχτά χαράς, ενώ δεν έλειψαν και οι αδιάφορες αντιδράσεις.

Power of Love: Εκπλήξεις περιελάμβανε το σημερινό επεισόδιο του Power of Love. Ο Παύλος Παπαδόπουλος επέστρεψε στο σπίτι και η υποδοχή που του έγινε αξίζει… σχολιασμού!

Από τη μία πλευρά, οι φίλοι του, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με το που τον είδαν να έρχεται προς το μέρος τους. Κραυγές χαράς αλλά και αγκαλιές ακολούθησαν την είσοδο του Παύλου, καθώς αρκετοί από τους άνδρες του παιχνιδιού χάρηκαν δεόντως με αυτήν την εξέλιξη.

Με μπροστάρη τον Τζόνι, η υποδοχή στον Παύλο ήταν κατά έναν τρόπο θερμή. Κι αυτό γιατί δεν υπήρξε… καθολική χαρά στο σπίτι, τη στιγμή που ο παίκτης κατέβαινε τα σκαλιά. Αν εξαιρέσουμε ορισμένες κοπέλες που συμμετείχαν στη χαρά του Τζόνι και των υπολοίπων, υπήρξαν και εκείνες που έδειξαν ότι δεν τους “καίγεται” καρφί!

Χαρακτηριστικό ήταν το στιγμιότυπο με τις κοπέλες της άλλης παρέας να λιώνουν στον καναπέ, αδιαφορώντας για το γεγονός της επιστροφής!

Power of Love: Η επιστροφή του Παύλου

πηγή video: zappit.gr

Ποιος είναι ο Παύλος Παπαδόπουλος

Ο Παύλος Παπαδόπουλος κατάγεται από τον Πόντο, ζει στην Χαλκιδική και είναι 25 χρονών. Οι φίλοι του τον φωνάζουν Σπαρτιάτη γιατί του αρέσει η αρχαία Ελλάδα και το πνεύμα των Σπαρτιατών, ενώ ασχολείται από τα 8 του χρόνια και με τον αθλητισμό.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος εργάζεται στις υπηρεσίες ασφάλειας VIP προσώπων. Όπως ο ίδιος ανέφερε, ως προτερήματά του ανέδειξε το οτι είναι επίμονος, μαχητικός και πεισματάρης.

Αντίθετα, αναγνωρίζει ως μειονέκτημα το γεγονός πως είναι ανυπόμονος αλλά και νευρικός χαρακτήρας.

Στην πρώτη του συνέντευξη ο Παύλος Παπαδόπουλος είχε πει τα εξής, απαντώντας στην ερώτηση για το ποια είναι η ιδανική σχέση για εκείνον:

“Στη σχέση θέλω να υπάρχει κατανόηση, να μπορούμε να κάνουμε συζήτηση και θέλω να έχει σεβασμό πάνω από όλα στο πρόσωπο του συντρόφου της. Επιπλέον, μαγειρεύω πολύ καλά και κάνω καλό μασάζ. Μια γυναίκα πρέπει να σέβεται τον σύντροφό της και θα πρέπει να έχουν πολύ καλή επικοινωνία”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments