Μedia

MasterChef: Άγχος και πίεση για τους εννιά υποψήφιους (vid)

MasterChef: Άγχος και πίεση για τους εννιά υποψήφιους (vid)
MasterChef: Για πρώτη φορά, η δοκιμασία αποχώρησης περιλαμβάνει εννιά υποψήφιους παίκτες, μετά το αποτυχημένο τεστ της Δευτέρας. Τι θα δούμε σήμερα.

MasterChef: Το τεστ δημιουργικότητας της Δευτέρας δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για την ακρίβεια, τίποτα δεν πήγε καλά σύμφωνα με τους τρεις σεφ-κριτές, οι οποίοι έθεσαν υπό αμφισβήτηση εννέα παίκτες!

Για πρώτη φορά, οι κριτές έδωσαν το “ΟΚ” ώστε να περάσουν από τη σημερινή δοκιμασία εννέα διαγωνιζόμενοι. Εκείνοι που θα νιώσουν στο έπακρο την πίεση, είναι οι εξής:

Κωνσταντίνα Δημητρίου, Θάνος Σπανός, Ασημίνα Ουστάλλι, Ιωάννα Μπουρλόκα, Γιώργος Ορφανός και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

MasterChef: Το trailer της Τρίτης

Είναι φανερό ότι το σημερινό επεισόδιο θα έχει αρκετές εξελίξεις. Από τη στιγμή που σχεδόν οι μισοί διαγωνιζόμενοι “στάλθηκαν” στη δοκιμασία αποχώρησης, τα πάντα είναι “ανοιχτά”.

Παράλληλα, γίνεται αντιληπτό ότι η συγκεκριμένη κατάσταση οδηγεί ορισμένους από τους παίκτες στα όριά τους. Για παράδειγμα, στο trailer του σημερινού επεισοδίου, η Άλκηστις λέει χαρακτηριστικά: “Θα πάθω εγκεφαλικό”.

Στο επόμενο καρέ, ο Σωτήρης Κοντιζάς τονίζει χαρακτηριστικά στους διαγωνιζόμενους πως έχουν έρθει εδώ για να κερδίσουν.

MasterChef: Πως φτάσαμε στους εννιά υποψήφιους για αποχώρηση

Το ψωμί του τοστ ήταν το βασικό υλικό που είχαν οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef και έπρεπε να το αναδείξουν στο πιάτο τους στο τεστ δημιουργικότητας.

Παρόλα αυτά, οι κριτές έδειξαν να χάνουν την υπομονή τους, βλέποντας πάνω από τους μισούς διαγωνιζόμενους να αδυνατούν να παρασκευάσουν αυτό που τους ζητήθηκε. Κάπως έτσι, οι Ιωαννίδης, Κοντιζάς και Κουτσόπουλος, πήραν την απόφαση να δοκιμάσουν τις αντοχές… εννέα παικτών του Masterchef.

O Σωτήρης Κοντιζάς είπε τα εξής:

“Όλοι μας απαιτούμε πειθαρχία και σεβασμό. Υπάρχουν ώρες και στιγμές που κάνουμε πλάκα και ώρες που μαγειρεύουμε και απαιτούμε κάποια πράγματα από σας. Δεν σας παρακαλάμε για κάποια πράγματα, τα απαιτούμε.

Όλοι δυσκολευτήκατε, απλά τα δικά σας ήταν τα χειρότερα πιάτα. Και ως εκ τούτου θα μαγειρέψετε για να υπερασπιστείτε αύριο την παραμονή σας στο MasterChef. Δυστυχώς δεν τελειώνουμε εδώ σήμερα… Αύριο θα μαγειρέψετε όλοι σας, υποψήφιοι προς αποχώρηση είστε και οι εννιά”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments