Αυτοδιοίκηση

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Συνάντηση Μπουτάρη – Ορφανού στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Συνάντηση Μπουτάρη – Ορφανού στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Ο Γιώργος Ορφανός είναι υποψήφιος δήμαρχος στην αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Η πορεία των έργων που είναι σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη και οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα (21/2/19) στο δημαρχιακό μέγαρο ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης και ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης “Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον”, Γιώργος Ορφανός.

Σε δηλώσεις που ακολούθησαν μετά τη συνάντηση, ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι συζητήθηκε η αναγκαιότητα διατήρησης και συνέχισης των κοινωνικών δομών του δήμου Θεσσαλονίκης, η συνέχιση εκδηλώσεων όπως το Europride καθώς και η υλοποίηση έργων που έχει οραματιστεί η διοίκηση του και βρίσκονται σε φάση προσχεδίου.

Φωτογραφία Eurokinissi


Παράλληλα, ενόψει των εκλογών ο δήμαρχος ευχήθηκε στον κ.Ορφανό “να είναι αυτός που θα αναλάβει και αυτός που θα προχωρήσει τα έργα και θα βάλει τη δική του σφραγίδα στη δημαρχία”.

Ο κ. Ορφανός, από τη δική του πλευρά, ανέφερε πως η συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη ξεκίνησε ως εθιμοτυπική και εξελίχτηκε σε συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τον δήμο.

“Συζητήσαμε για όλα τα έργα που η διοίκηση έχει σε εξέλιξη, εκείνα που σχεδιάζει ως επόμενες κινήσεις. Συμφωνήσαμε ότι θα ήταν πολύ χρήσιμος για εμάς ένας κατάλογος με όλες τις δράσεις και το στάδιο που βρίσκονται. Καταλήξαμε ότι οι δυσχέρειες που έχει ο Κλεισθένης μπορούν να λυθούν με συνεργασίες.

Φωτογραφία Eurokinissi


Να βάλουμε στο πλάι πολλά από τα προσωπικά μας και να επιλέξουμε εκείνα που βοηθούν την πόλη και δίνουν λύσεις και απαντήσεις στα προβλήματα. Σε αυτή την πορεία εγώ είμαι θετικός”, είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments