Lifestyle

Τραϊάνα Ανανία: Απίστευτη ατάκα για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο – Άναυδος ο Αρναούτογλου (vid)

Τραϊάνα Ανανία: Απίστευτη ατάκα για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο – Άναυδος ο Αρναούτογλου (vid)
Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Είπε μάλιστα και μία ατάκα που θα συζητηθεί.

Η Τραϊάνα Ανανία ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” και μεταξύ άλλων, μίλησε -όπως ήταν αναμενόμενο- και για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν με τον ποδοσφαιριστή και αποκάλυψε ότι θίχτηκε επειδή εκείνος την μπλόκαρε στο Instagram.

Αυτή η δήλωσή της μάλιστα άφησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου άναυδο με αυτό που άκουγε.

View this post on Instagram

Tonight !!!We have a show @grigorisarnaoutoglou.official @ant1tv

A post shared by Chameleon (@traiana.anania) on

«Κάποιοι δεν ξέρουν τη συνέχεια των μηνυμάτων αυτών γιατί δεν την έβγαλα.

Υπήρξε συνέχεια σε αυτό το πράγμα.

Το να ξυπνάω εγώ στις 2 το μεσημέρι να βλέπω ένα μήνυμα σαν με ξέρει αυτός και σαν να περνούσαμε το βράδυ ώρα μαζί, δεν το δέχομαι.

Με ακολούθησε αυτός στο Instagram και τον ακολούθησα κι εγώ, και μου έστειλε μήνυμα.

Υπήρξε συνέχεια στα μηνύματα… Αυτός με μπλόκαρε όταν εγώ του είπα ότι δεν γνωριζόμαστε.

Μου έστειλε αυτό το ειρωνικό μήνυμα και με μπλόκαρε. Στον κόσμο του Instagram και στο πώς κάνουμε διάλογο στο Instagram, η ειρωνεία και το μπλοκ εμένα προσωπικά με θίγει.

Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άνθρωπος, ο οποίος σε κάνει follow και του στέλνεις μετά εσύ μια απάντηση στην προσέγγισή του, να σε ειρωνευτεί και να σε μπλοκάρει», είπε μεταξύ άλλων η Τραϊάνα Ανανία.

Τραϊάνα Ανανία: Αποκάλυψε γιατί δημοσιοποίησε το μήνυμα του Παπαδόπουλου

Ο παρουσιαστής φυσικά δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει τι ήταν αυτό που την έκανε να δημοσιοποιήσει το μήνυμα που της έστειλε.

Η Τραϊάνα Ανανία εξήγησε πως δεν της αρέσει αυτού του είδους το φλερτ και προτιμά να της συμπεριφέρονται διαφορετικά και πως αν θέλει κάποιος να την γνωρίσει μπορεί να βρει άλλον τρόπο.

Ποιο ήταν το μήνυμα

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της έστειλε το εξής μήνυμα: «Καλημέρα, τι κάνεις εσύ;», με την ηθοποιό να του απαντάει: «Καλημέρα, δεν σας γνωρίζω. Ο ενικός»;

«Σόρρυ που σας ενόχλησα», συνέχισε ο ποδοσφαιριστής, με την Τραϊάνα να του γράφει: «Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments