Αθλητισμός

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 2-4: Ανατροπή με μαγικό Μέσι (vids)

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 2-4: Ανατροπή με μαγικό Μέσι (vids)
Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα 2-4: Με χατ-τρικ του Μέσι οι Καταλανοί πήραν δύσκολη νίκη

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 2-4: Μπορεί η Σεβίλλη να προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ένας μαγικός Μέσι με χατ-τρικ έδωσε την νίκη στην Μπατσελόνα.

Ο σπουδαίος Αργεντινός σταρ πέτυχε τρία πανέμορφα γκολ, δίνοντας στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στη μάχη για την κατάκτηση της La Liga.

Aπό την αρχή του αγώνα φάνηκε ότι οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη. Η Σεβίλλη πίεζε και στο 22′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Μέσι έκανε λάθος πάσα, οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Προμές έδωσε στον Μπεν Γεντέρ, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Νάβας και εκείνος με δυνατό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Τερ Στέγκεν.

Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά, καθώς ο Μέσι με απίθανο βολέ από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε για τη Μπαρτσελόνα.

Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να ανακτήσουν το προβάδισμα 3 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Μερκάδο.

Το δεύτερο μέρος ήταν ένα σόου του Μέσι, ο οποίος πέτυχε άλλα δύο πανέμορφα γκολ φτάνοντας τα 50 χατ-τρικ με την Μπαρτσελόνα, και μοίρασε και μια ασίστ στον Σουάρες που διαμορφωσε το τελικό 2-4

Τα γκολ της Μπαρτσελόνα

Σεβίλλη (Πάμπλο Ματσίν): Βάτσλικ, Σέρχι Γκόμεθ, Κίερ, Μερκάδο (51′ Φράνκο Βάσκες), Βέμπερ (57′ Αμαντού), Νάβας, Μπανέγα, Ρογκ (62′ Ρόκε Μέσα), Προμές, Σαράμπια, Μπεν Γεντέρ.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέντο (46′ Σέρτζι Ρομπέρτο), Πικέ, Ουμτιτί, Αλμπα, Μπουσκέτς, Βιδάλ (46′ Ντεμπελέ), Ράκιτιτς, Κουτίνιο (79′ Αλενιά), Μέσι, Σουάρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments