Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μασούρας ξεκίνησε την απόσβεση

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μασούρας ξεκίνησε την απόσβεση
Ολυμπιακός: Ο 25χρονος άσος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την καριέρα του στο Λιμάνι.

Ο Γιώργος Μασούρας δείχνει πως είναι σε θέση να κάνει την διαφορά στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μάρτινς έχει δείξει ότι εμπιστεύεται πολύ τον νεαρό Έλληνα εξτρέμ καθώς κάνει ότι του ζητάει στον αγωνιστικό χώρο. Δημιουργεί, σκοράρει, μαρκάρει και δίνει ταχύτητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού βλέπει τις δυνατότητες του Μασούρα, αλλά και τη δουλειά που κάνει στου Ρέντη, και πιστεύει οτι είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να πετύχει ο 25χρονος εξτρέμ.

Ο Μασούρας δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι ότι ο Ολυμπιακός έχει πετύχει «φλέβα χρυσού» με την απόκτηση του πρώην άσου του Πανιωνίου.

Μάλιστα συνεχίζεται η «παράδοση» που θέλει τους παίκτες που πηγαίνουν στον Ολυμπιακό από την ομάδα της Νέας Σμύρνης να είναι κάτι παραπάνω από σημαντικοί για τους Πειραιώτες.

Ο νεαρός εξτρέμ των ερυθρόλευκων έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να παίξει στον Ολυμπιακό.

Είναι ταχύς και έχει τρομερή αίσθηση του γκολ. Τα δύο στοιχεία που ψάχνει πάντα ένας προπονητής όταν αναζητά καλό εξτρέμ και ο Μασούρας είναι ακραίος επιθετικός που τα έχει και τα δύο. Αυτό δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητο από τον Μαρτίνς και ο Πορτογάλος είδε πράγματα από τον 25χρονο άσο από τις πρώτες προπονήσεις.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό ότι εντάσσει στο ρόστερ του έναν Έλληνα παίκτη που μπορεί να αντέξει το βάρος της ερυθρόλευκης φανέλας. Ότι βρίσκει ένα νέο παιδί που μπορεί να παίξει σε μια νευραλγική θέση της ενδεκάδας.

Ο Μασούρας κινείται εξαιρετικά στην πλάτη των αντιπάλων μπακ. Το έκανε και με τη Ντινάμο στο Κίεβο πατώντας την περιοχή των Ουκρανών, αλλά και στον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ, στην φάση όπου σκόραρε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός άσος έχει όλα τα εφόδια για να πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μάλιστα προτίθεται να χρησιμοποιήσει τον Μασούρα και πίσω από τον επιθετικό, όταν δεν αγωνίζεται ο Φορτούνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments