Πολιτική

Απίθανη δήλωση Φωτίου για τα γεμιστά και τις εκλογές

Απίθανη δήλωση Φωτίου για τα γεμιστά και τις εκλογές
Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου, στην πιο... απίθανη δήλωση της πολιτικής της καριέρας.

Η αιφνίδια νυχτερινή σύσκεψη στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τη συμμετοχή σχεδόν του μισού υπουργικού συμβουλίου και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργεί εντυπώσεις εκλογών. Αυτή που έκλεψε, ωστόσο, την παράσταση ήταν η αναπληρώτρια εργασίας, Θεανώ Φωτίου με την απίθανη δήλωση που έκανε.

Συγκεκριμένα, υπουργοί και βουλευτές που εντάσσονται στο κλίμα της ομάδας των 53+ συναντήθηκαν στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου ανοίγοντας σενάρια με άρωμα εκλογών.

Η παρουσία του Θοδωρή Δρίτσα και της Τασίας Χριστοδουλοπούλου που δεν κατέχουν κάποια υπουργική θέση, αλλά ανήκουν στη συγκεκριμένη ομάδα, και άλλων μη κυβερνητικών στελεχών αποτρέπει από το να χαρακτηριστεί η σύσκεψη ως… κυβερνητική. Γεγονός που έδωσε τροφή στα σενάρια περί μια συνάντησης προεκλογικού περιεχομένου.

Σημειώνεται, ωστόσο, πως οι συμμετέχοντες έσπευσαν άμεσα να διαψεύσουν τέτοιες ιδέες μιλώντας «για λάθος συναγερμό».

Eurokinissi


«Μη γίνεστε υπερβολικοί» απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος όταν ρωτήθηκε εάν η «σύναξις των αγροφυλάκων» σωστά ερμηνεύεται ως έντονη εκλογική κινητικότητα.

Με χιουμοριστική διάθεση απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης: «Εκλογές; Ποιος ασχολείται με τις εκλογές; Ασχολείται κανείς;», ενώ σκωπτική ήταν και η απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Θεανώς Φωτίου:

«Ποια συνάντηση; Εγώ φτιάχνω τα γεμιστά»!

Eurokinissi


Οι συνειρμοί που δημιουργήθηκαν εξ αιτίας της παρουσίας εκπροσώπων των 53+ ήταν αναμενόμενοι δεδομένης της στενής σχέσης που εξακολουθεί να διατηρεί ο υπουργός Οικονομικών.

Στη συνάντηση που δεν έγινε γνωστό τις ακριβώς συζητήθηκε συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Θεανώ Φωτίου, αλλά και πολλά κομματικά στελέχη όπως ο βουλευτής και πρώην υπουργός Θοδωρής Δρίτσας, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Μαντάς, η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Αν σκεφτεί κανείς πάντως τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην συνάντηση, καταλήγει πως είχε καθαρά πολιτικό κι όχι οικονομικό πρόσημο.

Υπενθυμίζεται, πως σήμερα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments