Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τόσες ευκαιρίες έχασε κόντρα στη Λαμία (pic)

Ολυμπιακός: Τόσες ευκαιρίες έχασε κόντρα στη Λαμία (pic)
Ο Ολυμπιακός δημιούργησε μοναδικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, ωστόσο αυτή που συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδος είναι η Λαμία.

H Λαμία επικράτησε 1-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης” και πήρε σπουδαία πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Σύμφωνα με το στατικό της Cosmote TV που μετέδωσε την αναμέτρηση οι ερυθρόλευκοι είχαν 28 τελικές προσπάθειες, από τις οποίες οι 18 πήγαν στην εστία, αλλά καμία εξ αυτών δεν νίκησε τον Σαράνοφ. Αντίθετα, η Λαμία τη μοναδική της ευκαιρία στο ματς κατάφερε να τη μετουσιώσει σε γκολ και να πάρει τη μεγάλη πρόκριση.

Ολυμπιακός – Λαμία: Δείτε το στατιστικό της αναμέτρησης:

Πέδρο Μαρτίνς: «Δεν μας δόθηκε ακόμα ένα πέναλτι»

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του, μετά την ήττα – αποκλεισμό από την Λαμία.

Με δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στη Λαμία, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε λόγο για ακόμα ένα πέναλτι που θα έπρεπε να δοθεί στην ομάδα του, ενώ τα «έβαλε» με τη δυστοκία της ομάδας του.

  • Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote Tv:

«Είναι ανεξήγητο αυτό που συνέβη. Κάναμε τόσες πολλές ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Υπήρχε ακόμα ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε. Ωστόσο, αυτό που μας κόστισε ήταν ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Το Κύπελλο ήταν μια διοργάνωση που θέλαμε να προχωρήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Η Λαμία δημιούργησε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών στο Κύπελλο Ελλάδας, αποκλείοντας (μετά τον Παναθηναϊκό) τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά με νίκη 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» χάρις στο γκολ του Τομάς στο 52΄, κι ενώ οι Πειραιώτες προέρχονταν από ισοπαλία 3-3 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και τους αρκούσε μια «λευκή ισοπαλία».

Το αποτέλεσμα ήταν, πάντως, «μαγική εικόνα», αφού οι παίκτες του Μαρτίνς έπαιξαν στο μισό γήπεδο την αντίπαλό τους, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Σαράνοφ, ο οποίος απέκρουσε και πέναλτι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments