Μedia

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Τι θα δούμε στο αποψινό (28/2/19) επεισόδιο (vid)

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Τι θα δούμε στο αποψινό (28/2/19) επεισόδιο (vid)
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα - Σεζόν 6: Εορταστικό το επεισόδιο.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Τι θα δούμε στο αποψινό (28/2/19) επεισόδιο.

Η Καίτη τα βάζει με τον Ηλία, επειδή στην κατάστασή της δεν μπορεί να βγει έξω να γλεντήσει Τσικνοπέμπτη.

Ο Ηλίας κάνει ό,τι μπορεί για να την κάνει να περάσει καλά…

Πόλεμος ξεσπά την Τσικνοπέμπτη στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού όταν η Βέλη αποφασίζει να πάει στο αντίπαλο ψητοπωλείο του Ψήσταγκραμ… το Σουβλάικ.

Αντίθετος όπως πάντα ο Μηνάς με την ιδέα της Τσικνοπέμπτης, συγκρούεται με την Βούλα που υπερασπίζεται με σθένος το έθιμο…

Η χαρά του Μπάμπη είναι μεγάλη που Τσικνοπέμπτη η Ξένια παίρνει δώρο ένα αρνάκι γάλακτος, από μια μαμά ενός μαθητή της, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται και ο Μπάμπης κινδυνεύει να μην φάει το αρνάκι…

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Η αποκάλυψη της “Βουλίτσας” για τη συνέχεια της σειράς

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς.

Η “Βουλίτσα” κατά κόσμον Ελένη Κοκκίδου, μιλώντας στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, καθώς και στη συνεργασία της με τον Αντώνη Αντωνίου.

Μίλησε για την Κλέλια Ρένεση και για την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη.

«Δεν περίμενα να δεθώ τόσο πολύ με τον Αντωνίου γιατί δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ και δεν γνωριζόμασταν» είπε η «Βουλίτσα»!

Και στη συνέχεια δήλωσε αισιόδοξη πως μπορεί η σειρά να πάει και του χρόνου!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Τι είπε για την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη

Όσο για την αποχώρηση της Δάφνης και την προσθήκη της Κλέλιας είπε:

«Ευτυχώς δε σταμάτησε η Μουρμούρα λόγω της αποχώρησης της Δάφνης και συνεχίστηκε με μία νέα παρουσία αυτή της Κλέλιας Ρένεση»!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πηγή βίντεο: Gossip Television Videos

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Τα ζευγάρια της νέας σεζόν και όσα έχουν περάσει από τη σειρά

Η «Μουρμούρα» ξαναχτυπά για έκτη χρονιά! Με παλιές και καινούργιες αγάπες!

Θα ζήσουμε μαζί τους τις χαρές, τα παθήματα και τα… μαθήματα τους.

Μια νέα χρονιά, με περισσότερο κέφι, φαντασία, έμπνευση και πολλή καθημερινότητα! Στην αστεία εκδοχή της.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Τα ζευγάρια

  • Μηνάς και Βούλα

Έχει να πάθει πολλά αυτή τη χρονιά ο αξιαγάπητος Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) από την τρελο-Βουλίτσα του (Ελένη Κοκκίδου). Αλλά, εδώ που τα λέμε, τα τραβάει ο οργανισμός του! Πόσο μάλλον τώρα που δεν θα είναι ζευγάρι μόνο στη ζωή αλλά και στη δουλειά, μια που η απόφασή της τώρα που εκπλήρωσε το όνειρο της για το απολυτήριο λυκείου, είναι να μην περιοριστεί στα άχαρα καθήκοντα της συζύγου του προέδρου μιας ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά να μπει στον κόσμο των… επιχειρήσεων. Και ποιος είναι καλύτερος συνέταιρος από τον Μηνά; Το ότι αρχικά θα το κάνει εν αγνοία του, είναι μια… λεπτομέρεια. Άλλωστε αυτά τα μικρά μυστικά, τρέφουν τη… μουρμούρα! Φέτος μαζί τους θα δούμε και άλλα πρόσωπα της οικογένειας. Τον μεγάλο αδελφό της Βούλας, τον Μανώλη (Γιώργος Κωνσταντίνου) αλλά και την πρώην αρραβωνιαστικιά του Μηνά, την Λιλίκα (Νατάσα Ασίκη).

  • Ηλίας και Καίτη

Μεγάλες ανατροπές μας επιφυλάσσει και ο αγαπημένος μας Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης). Η καινούργια σεζόν θα τον βρει μακριά από την Αθήνα, σε μια άλλη πόλη. Διευθυντής εφορίας πλέον, αλλά και φρεσκοχωρισμένος, μια που ο κοινός τους βίος με την Μαρίνα τελείωσε. Δίπλα του και, ίσως όχι και τόσο στενοχωρημένη με τις εξελίξεις, η Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου) η μάνα–βράχος, που δεν θ’ αφήσει τον γιο της χωρίς στήριγμα, αλλά και χωρίς μουρμούρα. Φαντάζει αδύνατο να δούμε τον Ηλία χωρίς τη Μαρίνα του, αλλά οι ανατροπές κρατούν άσβεστη αυτή τη φλόγα που λέγεται «Μουρμούρα». Εξάλλου, ο «τυφώνας Καίτη» (Κλέλια Ρένεση) θα μπει δυναμικά στη ζωή του και θα φέρει τα πάνω κάτω. Νέα φάση ζωής για τον Ηλία, που κρύβει πολλές εκπλήξεις και θα γεμίσει με απίθανες καταστάσεις την καθημερινότητά του.

  • Ξένια και Μπάμπης

Οι απολαυστικοί καρντάσηδες, Μπάμπης (Σπύρος Τσεκούρας) και Ξένια (Άννα Κουτσαφτίκη) και η κόρη τους Σοφία (Κωνσταντίνα Λιναρδάτου) που τους γνωρίσαμε πέρυσι και τους αγαπήσαμε σαν να τους ξέρουμε χρόνια, θα εξακολουθήσουν να μας κρατούν συντροφιά από την Θεσσαλονίκη, που, ευτυχώς, είναι ένα βήμα από την αγαπημένη τους Χαλκιδική, γιατί όπως λέει και ο Μπάμπης «σαν την Χαλκιδική δεν έχει». Μαζί τους, και ο Γιωργάκης (Μιχάλης Προσπαθόπουλος) φίλος και συμμαθητής της Σοφίας, που γίνεται συχνά ο καταλύτης ανάμεσα σε κόρη και μπαμπά. Από την παρέα δεν θα λείψει και η κυρία Σοφία (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) μαμά του Μπάμπη, η οποία φέτος θα αποποιηθεί την ταμπέλα της θλιμμένης χήρας και θα μας συστήσει το νέο της αμόρε.

  • Άγγελος και Βέλη

Ο Άγγελος (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) και η Βέλη (Μαρία Χάνου), οι δύο μικρότεροι ήρωες της παρέας, που μας κέρδισαν με τη φρεσκάδα τους, θα μας συντροφέψουν και στο φετινό μας ταξίδι. Τρεις μήνες μετά από μία επεισοδιακή πρόταση γάμου, Άγγελος και Βέλη… ακόμα να βγάλουν άκρη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η χρονιά ξεκινά γεμάτη ανατροπές. Εκείνος ανοίγει το «Ψήσταγκραμ 2» και εκείνη χάνει την δουλειά της στο νηπιαγωγείο. Εκείνος προσπαθεί να αλλάξει στυλ και εκείνη να «επιβιώσει» κρατώντας το σπίτι. Νέοι φίλοι, νέες δουλειές αλλά και… παλιοί έρωτες εισβάλλουν στην ζωή του νεαρού ζευγαριού φέρνοντας και φέτος τη μουρμούρα στο «λοφτ» τους στο Λυκαβηττό… ή στα Εξάρχεια. Ακόμα δεν έχουν συμφωνήσει…

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ηλίας και Μαρίνα | Σεζόν 1-2-3-4-5

Η μόδα φέτος προστάζει μιλιτέρ, γι’ αυτό η Μαρίνα και Ηλίας θα… ντυθούν στο χακί.

Η Μαρίνα, δεν αντέχει στην ιδέα ότι ο καλομαθημένος της γιος, Αλέξανδρος, πρέπει να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα και θα επιστρατεύσει τον Ηλία για να περάσουν μαζί αυτή τη θητεία που αναμένεται δύσκολη!

  • Διονύσης και Νικολέτα | Σεζόν 4

Απλά παιδιά της διπλανής πόρτας, από λαϊκές μικρομεσαίες οικογένειες, έχουν μεγαλώσει και οι δύο με δυσκολίες, τόσο οικονομικές όσο και οικογενειακές.

Χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση και σπουδές. Προσγειωμένοι άνθρωποι, αν και με τις ιδιαιτερότητές του ο καθένας, αγαπάνε τη ζωή και παλεύουν όπως μπορούν μέσα στην κρίση.

Από τη Νέα Φιλαδέλφεια ο Διονύσης, από το Μενίδι η Νικολέτα. Γνωρίστηκαν πριν έξι χρόνια και παντρεύτηκαν πριν από τρία.

Έχουν μια κορούλα τεσσάρων μηνών. Μένουν σ’ ένα σπίτι πάνω από το πατρικό του Διονύση.

Σε σχέση με το παιδί τους, η Νικολέτα είναι μεν τρυφερή, αλλά δεν κάνει υπερβολές. Ο Διονύσης, από την άλλη, εντελώς χαζομπαμπάς με την κόρη του.

  • Σίμος και Λένα | Σεζόν 4

Ο Σίμος κι η Λένα είναι μαζί τους τελευταίους τρεις μήνες. Γνωρίστηκαν σ’ ένα καραόκε πάρτι.

Η Λένα όταν τραγούδησε ο Σίμος, τον ερωτεύτηκε αμέσως γιατί είχε υπέροχη φωνή.

Ο Σίμος όταν τραγούδησε η Λένα, την ερωτεύτηκε αμέσως γιατί δεν είχε ξαναδεί άνθρωπο με τόσο άσχημη φωνή που να μη ντρέπεται να τραγουδήσει μπροστά σε τόσο κόσμο.

Από τότε κοιμούνται κάθε βράδυ μαζί στο σπίτι του Σίμου, στα Εξάρχεια. Δεν συγκατοικούν επίσημα όμως, γιατί ακόμα είναι νωρίς, όπως λέει ο Σίμος.

Περνάνε πολύ καλά μαζί κι ας τσακώνονται συνέχεια! Η Λένα θαυμάζει τον Σίμο για πάρα πολλούς λόγους και του το δείχνει.

Ο Σίμος θαυμάζει την Λένα, αλλά δεν ξέρει γιατί και δεν το δείχνει! Υπό άλλες συνθήκες δε θα ήταν ποτέ μαζί αυτοί οι δύο, αλλά για κάποιο λόγο είναι!

  • Νικήτας και Στέλλα | Σεζόν 3

Μια φορά κι ένα καιρό, ένα όμορφο κορίτσι απ’ τη Λάρισα, πολύ αφοσιωμένο στη δουλειά του, συνάντησε ένα όμορφο αγόρι απ’ το Παγκράτι, πολύ αφοσιωμένο στο να περνάει καλά.

Η Στέλλα (Δανάη Επιθυμιάδη) δεν μπορεί να κάτσει σε μια μεριά, αγχώνεται για τη δουλειά της, είναι υπεύθυνη και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Ο Νικήτας (Γιάννης Τσιμιτσέλης) θέλει να αράζει, έχει τη δουλειά για παιχνίδι, δεν είναι καθόλου του προγράμματος και τα αφήνει όλα για την τελευταία στιγμή.

Αυτή καχύποπτη, αυτός ευκολόπιστος, αυτή οργανωτική, αυτός όπου φυσάει ο άνεμος, αυτή δεν αντέχει τη μάνα της, αυτός δεν αντέχει χωρίς τη μάνα του.

Κι ενώ κανείς δεν θα πίστευε ότι μια εργασιομανής οικονομολόγος κι ένας ξέγνοιαστος γεωπόνος θα μπορούσαν να ταιριάξουν, τρία χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού έχουν δέσει για τα καλά, παρά τις διαφορές τους.

  • Χάρης και Βάσω | Σεζόν 1-2-3

Ο Πάνος Βλάχος ο κάπως σοβαρός και κάπως υπεύθυνος Χάρης και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου η όμορφη, αισιόδοξη και καλοπροαίρετη Βάσω γνωρίστηκαν πριν από έξι μήνες σε μια πορεία κατά του μνημονίου.

Είχαν πάει ο καθένας με την παρέα του κι ένας απ’ την παρέα του Χάρη γνώριζε μια απ’ την παρέα της Βάσως κι έτσι έσμιξαν οι παρέες.

Αλλά λίγες ώρες μετά, ανάμεσα σε δακρυγόνα και κραυγές, χώρισαν οι παρέες και βρέθηκαν να τρέχουν μαζί στο μετρό ο Χάρης και η Βάσω.

Κατέληξαν σε ένα μπαράκι της Πανόρμου να τα λένε κι επειδή είχαν ήδη κεραυνοβοληθεί δεν έλεγαν να φύγουν ακόμη κι όταν οι σερβιτόροι άρχισαν να σκουπίζουν μπροστά τους.

Βγήκαν και την επόμενη μέρα και την μεθεπόμενη και την έβδομη μέρα κατά τας Γραφάς κοιμήθηκαν για πρώτη φορά μαζί.

Από τότε, είναι συνέχεια μαζί και αποφασίζουν να συγκατοικήσουν…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments