Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (28/2/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (28/2/19)
Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (28/2/19).

Την Πέμπτη, θα έχετε μια δυσάρεστη συνάντηση ή συνομιλία με ενοχλητικούς ή ισχυρογνώμονες ανθρώπους. Ίσως πρόκειται για συγγενή / συγγενείς σας που δυσκολεύονται να δεχτούν τη γνώμη ή τη συμβουλή άλλου, ακόμα κι αν γνωρίζουν ότι κάνουν λάθος.

Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε σήμερα, θα αντιμετωπίσετε κάποια ανησυχία ή πρόβλημα υγείας. Δεν θα είστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Σήμερα η εξέλιξη των δεσμεύσεων και της δουλειάς σας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις ενέργειες άλλων. Η μέρα φέρνει μικρά εισοδήματα στον οικογενειακό προϋπολογισμό ή συγκεντρώσεις στενών συγγενών λόγω μιας ειδικής περίστασης.

Ερωτική ζωή: Σήμερα θα βιώσετε ευχάριστα συναισθήματα με τον/τη σύντροφό σας. Αυτά μπορεί να οφείλονται σε γεγονότα στο χώρο εργασίας σας ή σε κάποιο παιδί.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (28/2/19)

Σε γενικές γραμμές, η Πέμπτη κρύβει εκπλήξεις για εσάς και τον/τη σύντροφό σας, που θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις για το μέλλον σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα επικεντρώσετε την προσοχή σας στις οικονομικές σας υποθέσεις.

Την Πέμπτη θα έχετε μια σημαντική δέσμευση που θα αφορά κάποιο συγγενή. Πολλοί από εσάς σήμερα θα λάβουν ενδιαφέροντα νέα από το εξωτερικό ή θα χαρούν λόγω μιας προσφοράς ή μιας πρόσκλησης.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Εστιάστε σήμερα τις προσπάθειές σας στην εκπλήρωση παλαιότερων δεσμεύσεων. Θα είναι μια καλή μέρα για την επίλυση προβλημάτων στο σπίτι και για να τελειώσετε εργασίες σε αυτό. Σήμερα πολλοί από εσάς θα βιώσουν ενδιαφέροντα γεγονότα, που θα σχετίζονται με ανθρώπους από άλλη πόλη ή χώρα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα μην αγνοήσετε τις συμβουλές των φίλων και συγγενών σας. Ένα γεγονός που θα βιώσετε, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο εγγύς μέλλον σας.

Την Πέμπτη θα μάθετε ενδιαφέροντα νέα σχετικά με κάποιο φίλο ή θα λάβετε νέα οικονομικής και υλικής φύσεως, που θα είναι ωφέλιμα για εσάς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα έχετε μια επείγουσα συζήτηση ή συνάντηση με μια γυναίκα.

Η σημερινή μέρα υποδεικνύει ενδιαφέροντα γεγονότα και σημαντικές επιτυχίες (που σχετίζονται κυρίως με την καριέρα σας). Υπάρχει η πιθανότητα μιας οικογενειακής συγκέντρωσης, που θα αφορά προσωπικές ή οικογενειακές διακοπές ή άλλη σημαντική περίσταση για εσάς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments