Αθλητισμός

Κλήρωση Κυπέλλου: Σήμερα η απόφαση

Κλήρωση Κυπέλλου: Σήμερα η απόφαση
Κλήρωση Κυπέλλου: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λαμία και Αστέρας Τρίπολης θα μπουν στην κληρωτίδα.

Κλήρωση Κυπέλλου: Μέσα στην ημέρα θα γνωρίζουμε πότε θα διεξαχθεί η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του θεσμού, αλλά και για τις ημερομηνίες των αναμετρήσεων, αφού σήμερα (1/3/19) θα συνεδριάσει  η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ.

Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου προκρίθηκαν οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης και Λαμία, ωστόσο θα περιμένουν λίγο ακόμα για να μάθουν πώς θα διασταυρωθούν στους ημιτελικούς, με στόχο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Η Επιτροπή Κυπέλλου θα συνεδριάσει για να ορίσει ημερομηνία κλήρωσης, αλλά και το πότε θα διεξαχθούν οι διπλοί αγώνες των ημιτελικών.

Εξάλλου, όπως ορίζει η προκήρυξη, ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 18 Μαΐου.

Κλήρωση Κυπέλλου: Πώς έφτασαν στα ημιτελικά

Ο Αστέρας Τρίπολης και η ΑΕΚ δεν είχαν πρόβλημα να προκριθούν στα ημιτελικά. Με δύο νίκες ο Αστέρας (1-0 και 4-1) επιβλήθηκε του Εργότελη, με δύο νίκες επί τους Ατρόμητου (1-0 και 3-0) πέρασε και η ΑΕΚ.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε την παράταση για να ρίξει στον καναβάτσο τον Πανιώνιο. Έχασε στο πρώτο ματς με 2-1, επικράτησε με το ίδιο σκορ στην Τούμπα και επιβλήθηκε με 4-2 στην παράταση.

Η Λαμία είναι η… ομάδα της χρονιάς στο θεσμό. Αφού στους «16» ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού, έκανε το… θαύμα και προκρίθηκε και επί του Ολυμπιακού με τη νίκη 1-0 στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Πέμπτης (28/2/19).

Οι παίκτες της Λαμίας πανηγυρίζουν το “χρυσό” γκολ που χάρισε την πρόκριση:

Eurokinissi


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments