Πολιτική

Γιώργος Παπανδρέου: Αγνώριστος με την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του (pics)

Γιώργος Παπανδρέου: Αγνώριστος με την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του (pics)
Γιώργος Παπανδρέου: Η αλλαγή στο look τον έχει κάνει... άλλο άνθρωπο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Αχαΐα, έδωσε το παρών στο τέταρτο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Και εμφανίστηκε… αγνώριστος με το νέο του look.

Ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται πως καθιέρωσε το νέο του look, καθώς εθεάθη και πάλι με το μουσάκι των 10 ημέρων.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός είχε κάνει την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο, Γουέντι Κόνελι.

Μάλιστα, η Ολλανδή γυμνάστρια δίπλα στα παιδιά του κ. Παπανδρέου, Ανδρέα και Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου και Γουέντι Κόνελι είχαν γνωριστεί το 2014 στη Σκιάθο.

Γιώργος Παπανδρέου για τη Συμφωνία των Πρεσπών: “Ευκαιρία ανάπτυξης και σταθερότητας”

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, μίλησε για τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου τοποθετήθηκε επί του θέματος στο Περιφερειακό Συνέδριο 2019. Ο ίδιος, χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών ως μια ευκαιρία ανάπτυξης και ειρηνικής συνύπαρξης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παπανδρέου για τη Συμφωνία των Πρεσπών

“Έχουμε την ευκαιρία να μετατρέψουμε τη νέα πραγματικότητα σε ευκαιρία συνύπαρξης, ανάπτυξης, σταθερότητας και να περιθωριοποιήσουμε ό,τι ενδέχεται να έχει παραμείνει από τις ακραίες εθνικιστικές και αλυτρωτικές τάσεις.

Με κάθε σεβασμό για όλους όσοι εξέφρασαν αντιρρήσεις, καθώς η συμφωνία έχει επικυρωθεί και από τις δύο πλευρές, θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Ένα βασικό εμπόδιο για την περιφερειακή συνεργασία είναι οι εναπόμεινασες διαμάχες. Και σ’ αυτό το κεφάλαιο, γίναμε μάρτυρες μίας σημαντικής εξέλιξης.

Αυτή που αφορά τη διαμάχη μεταξύ της Ελλάδας και της χώρας που μέχρι πρότινος λεγόταν πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας και τώρα λέγεται Βόρεια Μακεδονία.

Αυτή η εξέλιξη πυροδότησε έντονες συζητήσεις και πόλωσε την κοινή γνώμη και στις δύο χώρες. ‘Αγγιξε παλιές πληγές και δυστυχώς τόσο οι υποστηρικτές όσο και οι πολέμιοι τηςς δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον πειρασμό της πολιτικής εκμετάλλευσης.

Αλλά, σήμερα, με κάθε σεβασμό για όλους όσοι εξέφρασαν αντιρρήσεις, καθώς η συμφωνία έχει επικυρωθεί και από τις δύο πλευρές, θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να μετατρέψουμε αυτή τη νέα πραγματικότητα σε μια ευκαιρία ειρηνικής συνύπαρξης, ανάπτυξης, σταθερότητας και να περιθωριοποιήσουμε ό,τι ενδέχεται να έχει παραμείνει από τις ακραίες εθνικιστικές και αλυτρωτικές τάσεις”.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, κατέληξε σημειώνοντας τα εξής:

“Σε μια περιοχή που υποφέρει από τόσες διαμάχες και εντάσεις, η βελτίωση των οικονομικών δεικτών δεν είναι επαρκής προκειμένου να φέρει τη συνοχή και τη σταθερότητα.

Η οικοδόμηση μιας νέας γενιάς ηγετών που θα καταπολεμήσει μάστιγες της εποχής μας, όπως είναι η διαφθορά και οι πελατειακές σχέσεις είναι πολύ σημαντική”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments