Τεχνολογία

iPhone: Έρχεται νέα λειτουργία που αλλάζει τον τρόπο που γράφουμε μηνύματα

iPhone: Έρχεται νέα λειτουργία που αλλάζει τον τρόπο που γράφουμε μηνύματα
Κάτι που μας προκαλεί νεύρα στο Iphone είναι τα λάθη σε μηνύματα. Όχι πια!

Ένα πράγμα που εξοργίζει τους χρήστες των Iphone και τους κάνει να βγαίνουν από τα ρούχα τους είναι όταν γίνεται κάποιο λάθος στα γραπτά μηνύματα. Η διαδικασία μετά από ένα λάθος φαντάζει βασανιστήριο.

Κάνεις λάθος, ενώ έχεις γράψει ήδη κάμποσες σειρές, ωστόσο η διόρθωση που θες να γίνει είναι στην πρώτη σειρά. Μεταφέρεις τον κέρσορα στο σωστό σημείο… Αλλά πάντα το χέρι σου δεν πιάνει ακριβώς το σημείο που θέλεις και καταλήγεις είτε με νεύρα πάνω απ’ το κινητό είτε απλά να σβήνεις ολόκληρη την λέξη για να διορθώσεις το λάθος.

Ωστόσο, προκειμένου να αποφύγουμε… κάποιο ατύχημα, σας παρουσιάζουμε παρακάτω ένα μικρό κολπάκι που πρέπει να θυμάστε κάθε φορά που έρχεστε σ’ αυτή τη θέση.

To viral iPhone hack που θα αλλάξει τον τρόπο που στέλνεις μηνύματα δεν είναι άλλο απ’ το να πατήσεις παρατεταμένα στο space και να μεταφερθείς με ευκολία ακριβώς στο σημείο του κειμένου που θέλεις να πας!

Συγκεκριμένα, η χρήστης του Twitter Charlie έγραψε:

«Εάν κλικάρεις και κρατήσεις το spacebar, μπορείς να μετακινήσεις τον κέρσορα όπου θέλεις αντί να προσπαθείς να τον σύρεις με το δάχτυλό σου».

  • Μάλιστα, πόσταρε και μια φωτογραφία που το αποδεικνύει. Δείτε την:

Ωστόσο να σημειώσουμε ότι το κόλπο δεν λειτουργεί μόνο με το space. Σε οποιοδήποτε σημείο του πληκτρολογίου σου αν πατήσεις παρατεταμένα, το κινητό θα σε αφήσει να μεταφέρεις τον κέρσορα στο σημείο που θέλεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Διαβάστε Eπίσης