Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (4/3/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (4/3/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (4/3/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Μήπως αρχίσατε να βάζετε μπροστά το «εμείς» αντί για το «εγώ»; Ωστόσο, δε χρειάζεται να χάσετε την ανεξαρτησία σας επειδή είστε σε σχέση. Μήπως να αρχίσει να μιλάει ο καθένας για τον εαυτό του;

Ωροσκόπιο Ταύρος

Το να συγχωρέσετε λάθη του παρελθόντος δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά σήμερα έχετε φιλοσοφική διάθεση. Οι κακές αναμνήσεις από σχέσεις του παρελθόντος μπορεί να σας κρατάνε πίσω, οπότε φροντίστε να είστε ανοιχτόμυαλοι και να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (4/3/19)

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Το κήρυγμα δεν θα σας πάει πουθενά είτε το κάνετε στον/στη σύντροφό σας είτε στους φίλους σας. Οπότε κατεβείτε από τον άμβωνα. Θα τους βοηθήσετε περισσότερο αν τους ακούσετε παρά αν τους κάνετε διαρκώς υποδείξεις.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Έχετε βρεθεί ανάμεσα σε δύο πρόσωπα; Ως ειρηνική φύση που είστε αισθάνεστε την ανάγκη να βοηθήσετε να τα βρουν ο/η αγαπημένος/η σας και οι φίλοι σας. Παρά ταύτα, τον τελευταίο καιρό ο ρόλος του καλού Σαμαρείτη για εσάς δοκιμάζεται. Ακολουθείστε το ένστικτό σας.

Ωροσκοπιο Λέων

Σας ενοχλεί η μικροπρέπεια; Δεν είστε οι μόνοι. Ούτε ο/η αγαπημένος/η σας αντέχει τα στενόμυαλα σχόλια και την ανώριμη συμπεριφορά, οπότε τουλάχιστον έχετε καλή παρέα. Ξεφορτωθείτε τους φίλους με κακή συμπεριφορά.

Ωροσκοπιο Παρθένος

Δεν μπορείτε να βιάσετε τον έρωτα, οπότε σταματήστε να χαλάτε τον κόσμο! Αφήστε τη σχέση σας να ανθίσει χωρίς παρεμβολές. Η υπομονή σας θα ανταμειφτεί πλουσιοπάροχα.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το να παλεύετε να λύσετε ένα εξαιρετικά περίπλοκο πρόβλημα μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ζητήστε βοήθεια από τον/την αγαπημένο/η σας, που μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω για το συγκεκριμένο θέμα. Ακούστε προσεκτικά τις προτάσεις τους.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αν θέλετε να προχωρήσει πιο αργά η σχέση σας, πείτε το! Κάντε μια ειλικρινή κουβέντα με τον/την αγαπημένο/η σας για το πώς θέλετε να προχωρήσετε, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το να αντιμετωπίζετε τους πάντες στη ζωή σας –όχι μόνο τον/την αγαπημένο/η σας- με καλή θέληση θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε και να φτάσετε πολύ κοντά στην ευτυχία. Μην μένετε κολλημένοι στο παρελθόν και τα λάθη που έχετε κάνει. Προχωρήστε!

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (4/3/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Οι ευτυχισμένες σχέσεις δεν υπάρχουν μόνο στα παραμύθια. Μπορεί να συμβούν και στην πραγματικότητα – με πολύ σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Δε χρειάζεται να φιλήσετε κανέναν βάτραχο για να γίνει πρίγκιπας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Κάντε μια συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας για να δείτε πόσους κοινούς γνωστούς έχετε από το φιλικό σας περιβάλλον, τη δουλειά και τη σχολή σας. Τελικά είναι μικρός ο κόσμος!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Όσο μεγαλώνετε τόσο περισσότερο αρχίζετε να ακούγεστε σαν τους γονείς σας. Αντί να φρικάρετε για την αναπόφευκτη μεταμόρφωση, απλά προσπαθήστε να μην γκρινιάζετε διαρκώς στον/την αγαπημένο/η σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments