Αθλητισμός

ΑΕΚ: Προβληματισμένος ο Χιμένεθ

ΑΕΚ: Προβληματισμένος ο Χιμένεθ
Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι πολύ προβληματισμένος από τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών στην ΑΕΚ. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι πολύ προβληματισμένος από τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το Sportime, ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ, είναι έξαλλος με αυτό.

«Εξαλλος είναι ο Μανόλο Χιμένεθ με τα συνεχή, δυσεπίλυτα, ως και… άλυτα θέματα τραυματισμών που προκύπτουν από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην ΑΕΚ. Το προσπαθεί ο Ισπανός, ψάχνει να βρει άκρη, βάζει γκάζια (και πολύ πρόσφατα μάλιστα), απειλεί, αλλά όπως φαίνεται το πρόβλημα και βαθύτερο είναι και έχει να κάνει με εσωτερικούς ανταγωνισμούς και έριδες…», αναφέρει το sportime.

«Θα προσπαθήσει η ΑΕΚ για Πόνσε ή Αραούχο»

Ο Σέρχιο Αραούχο εξακολουθεί να είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από τη Λας Πάλμας το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τις εφετινές του εμφανίσεις.

Η Ένωση είχε ήσυχο το κεφάλι της επιθετικά πρόπερσι και πέρσι με τον Σέρχιο Αραούχο και φέτος με τον Πόνσε.

Γι’ αυτό το λόγο θέλει να έχει έναν από τους δύο στο ρόστερ της και την επόμενη σεζόν.

«Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει είτε να κρατήσει τον Πόνσε, είτε να ξαναπάρει τον Αραούχο. Αν έχει τα λεφτά που μπορεί να κάνει μια τέτοια κίνηση, θα το κάνει», τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στον Αραούχο πάνε χάλια τα πράγματα στη Λας Πάλμας. Βέβαια αν έρθει κάποια πρόταση π.χ. από την Κίνα για τον Αραούχο, είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει. Για τον Πόνσε είχε γίνει μια επαφή με τη Ρόμα, αλλά ακόμη δεν έχουν αποφασίσει οι Ιταλοί τι θα κάνουν. Υπάρχει η πιθανότητα για ανανέωση δανεισμού, αλλά θα πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρόμα, γιατί μένει ελεύθερος το 2020. Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πόνσε από τη Λιντς και αν επιβεβαιωθεί το πράγμα δυσκολεύει», πρόσθεσε.

Ο Αραούχο μετράει τρία γκολ και δυο ασίστ σε 18 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα και το τελευταίο διάστημα έχει τεθεί εκτός πλάνων.

Ανάμεσα στους παίκτες, που θα αποχωρήσουν αναμένεται να είναι και ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος φέρεται ήδη να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του παίκτη είναι 60 εκατομμύρια ευρώ, όμως η Λας Πάλμας αναμένεται να ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις της, προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Ο Αραούχο, ο οποίος δεσμεύεται έως το 2020 με την ισπανική ομάδα, είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της ΑΕΚ και το έχει δείξει καθώς δεν ξεχνάει ποτέ την “Ένωση”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments