Lifestyle

Πάολα: Ανακοίνωσε ότι φεύγει από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη εξαιτίας της συμπεριφοράς του

Πάολα: Ανακοίνωσε ότι φεύγει από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη εξαιτίας της συμπεριφοράς του
Η Πάολα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, δύο εβδομάδες πριν από τη λήξη του προγράμματος.

Η Πάολα ανακοίνωσε ότι φεύγει από το Γκάζι LIVE και το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, δύο εβδομάδες πριν από το τέλος του προγράμματος.

Ο λόγος είναι η συμπεριφορά του, όπως η ίδια ανέφερε.

Με ανακοίνωσή της, η γνωστή τραγουδίστρια ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση.

«Οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν τις ιδιοτροπίες του Σφακιανάκη», ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοφιλής καλλιτέχνιδα.

Η Πάολα και η ανακοίνωση αποχώρησης

“Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει.

Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του…”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Πάολα, καταλήγοντας:

“ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!”.

Πάολα: Η καριέρα της

Η Πάολα Φωκά (Θεσσαλονίκη, 25 Ιουνίου 1982), γεννημένη Παγώνα Καραμήτσιου, είναι Ελληνίδα λαϊκή τραγουδίστρια.

Γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1982 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής. Οι γονείς της, Αλέξανδρος και Μαρία, ήταν και αυτοί μουσικοί. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Περικλή.

Η Πάολα άρχισε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης «Μαμούνια» στη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments