Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Η Ακρίτα αποκαλύπτει γιατί είπε “όχι” στον Τσίπρα

Ευρωεκλογές 2019: Η Ακρίτα αποκαλύπτει γιατί είπε “όχι” στον Τσίπρα
Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο Facebook μετά την πρόταση που της έγινε να κατέβει στις Ευρωεκλογές 2019 από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την είδηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ της πρότεινε να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής για τις Ευρωεκλογές 2019 επιβεβαίωσε η Έλενα Ακρίτα.

Συγκεκριμένα, η συγγραφέας με ανάρτησή της στο facebook αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Δεν μπορώ να διαψεύσω μια είδηση που είναι αληθινή. Όντως μου προτάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ να είμαι υποψήφια για το Ευρωκοινοβούλιο και όντως αρνήθηκα” δήλωσε σε ανάρτηση της στο facebook η Έλενα Ακρίτα.

«Δεν είναι πρώτη φορά που αρνούμαι, πάντα το ίδιο πράττω όταν με προσεγγίζουν διαφορά κόμματα είτε για Βουλή είτε για Ευρωβουλή. Ο λόγος είναι ένας. Δεν μπορώ – και δεν θέλω – να συνδυάσω την δημοσιογραφία με την όποια κομματική στράτευση. Με βάση το δικό μου αξιακό σύστημα αυτά τα δυο είναι ασυμβίβαστα. Ευχαριστώ τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση» κατέληξε.

  • Δείτε το σχετικό ποστάρισμα της Έλενας Ακρίτα:

Ευρωεκλογές 2019: Τα πρώτα “16” ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ

Να αναφέρουμε, ότι η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ (12/3/19) η οποία συνεδρίασε υπό τον Αλέξη Τσίπρα, έδωσε το «πράσινο φως» για την ανακοίνωση της πρώτης λίστας υποψηφίων για τις ευρωεκλογές 2019.

  • Ανάμεσά τους είναι, όπως αναμενόταν, οι τρεις εν ενεργεία ευρωβουλευτές, Δημήτρης Παπαδημούλης, Στέλιος Κούλογλου και Κωνσταντίνα Κούνεβα. Μετέπειτα. σ’ αυτούς προστίθενται τα παρακάτω ονόματα:

Φωτογραφία Eurokinissi


Παναγιώτης Κουρουμπλής (πρώην υπουργός Ναυτιλίας), Δημήτρης Πλουμπίδης (γιος του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Νίκου Πλουμπίδη), Ιωάννα Τσάτσου Παπαδημητρίου, Κώστας Αρβανίτης (δημοσιογράφος-παρουσιαστής της ΕΡΤ), Μυρσίνη Λοΐζου, Όλγα Νάσση (πρόεδρος ομογενών στην Ιταλία), Γιώργος Χρηστάκης, Θεοδόσης Πελεγρίνης, Γιάννης Μουζάλας, Γιονούς Μουχαμαντί, Ιωάννα Κοντούλη, Φωτενή Σκοπούλη (πρώην υφυπουργός υγείας με τη ΔΗΜΑΡ), Μουσταφά Οφούκ.

Η Κουμουνδούρου επιθυμεί, με αυτόν τον τρόπο, να δώσει την εικόνα της δημιουργίας ενός πλατιού μετώπου «ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό, στη λιτότητα, αλλά και στην ακροδεξιά», όπως σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments