Αθλητισμός

Άρχισε η κρίσιμη σύσκεψη για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ (vid)

Άρχισε η κρίσιμη σύσκεψη για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ (vid)
Οι συμμετέχοντες έφτασαν στο γραφείο του κυρίου Βασιλειάδη έφτασαν λίγο πριν τις 21:30

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή  η κρίσιμη συνάντηση στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

Οι συμμετέχοντες έφτασαν στο γραφείο του κυρίου Βασιλειάδη έφτασαν λίγο πριν τις 21:30.

Τον Ολυμπιακό, οι αδερφοί Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Σκινδήλιας, ο εμπορικός διευθυντής Νίκος Λεπενιώτης και ο τιμ μάνατζερ Χρήστος Μπαφές.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσωπούν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η νομική σύμβουλος Μαργαρίτα Θάνου και το στέλεχος της ΚΑΕ, Θέμης Καρβουντζής.

Την ΑΕΚ εκπροσωπεί ο Μάκης Αγγελόπουλος, ενώ απόντος του Γιώργου Βασιλακόπουλου, την ΕΟΚ εκπροσωπεί ο Αριστείδης Γολέμης.

Τέλος σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ υπάρχει η εκπροσώπηση από τον πρόεδρο Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

Η σύσκεψη ξεκίνησε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ν’ αναρωτιέται «Μα σοβαρά, μπορούμε να πουλάμε περισσότερο εμείς απ’ ό,τι ο Σπανούλης και ο Καλάθης;».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιώργος Βασιλειάδης ο οποίος ρώτησε απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους: «Ποιος έκανε το σχόλιο για τον Σπανούλη σήμερα ο ΛεΜπρον Τζέιμς;», για να λάβει την απάντηση: «Οχι, ο Κόμπι Μπράιαντ». «Είπε μόνο για τον Σπανούλη ή και για τον Διαμαντίδη» αναρωτήθηκε ο κυβερνητικός παράγοντας και πρόσθεσε:

«Αυτό που θέλω να πω είναι πως η δήλωση του Κόμπι Μπράιαντ για την αξία του Σπανούλη και του Διαμαντίδη δείχνει και την ποιότητα των παικτών και του ελληνικού μπάσκετ και νομίζω ότι μας επιτάσσει να βρούμε λύσεις για να ηρεμήσουμε και να τραβήξουμε μπροστά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments