Γυναίκα

Alla Kushnir: Η “βασίλισσα” του Bellydance επιστρέφει στην Αθήνα

Alla Kushnir: Η “βασίλισσα” του Bellydance επιστρέφει στην Αθήνα
Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, η Βασίλισσα του Bellydance ALLA KUSHNIR έρχεται για 2η φορά στην Αθήνα, προσκεκλημένη της Άννας Δημητράτου και του Oriental Expression Awards.

To Αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει σε ένα μοναδικό Show την παγκοσμίου φήμης δασκάλα, χορογράφο και χορεύτρια, Alla Kushnir.

Η Alla Kushnir, η καλλονή που έκανε τους κριτές του Ukraine Got Talent να παραμιλούν και σάρωσε το internet  με τον καυτό χορό που συγκέντρωσε 19 εκατομμύρια προβολές, έρχεται τον Μάρτιο στην Αθήνα για ένα μοναδικό show που θα διδάξει τα μυστικά του χορού της κοιλιάς!

Γεννημένη στην Ουκρανία και μεγαλωμένη στην Αίγυπτο συνδυάζει οπτικά το ψυχρό με το θερμό στοιχείο, ενώ ο χορός της ταξιδεύει τις αισθήσεις μας στην μαγική Ανατολή.

Με όπλο το ταλέντο της και την εκπληκτική ομορφιά της, η Alla Kushnir γυρνάει τον κόσμο επιδεικνύοντας το ταλέντο της στο χορό και κατακτά βραβεία και τις καρδιές των ακολούθων της στα social media.

To Αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά την Alla Kushnir, σε ένα show – υπερθέαμα που θα άφηνε άναυδο και τον πιο απαιτητικό σουλτάνο.

Προσκεκλημένη της Άννας Δημητράτου και του Oriental Expression Awards, το Mega Oriental Show, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στις 20:00, στον πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά» (Τιμοκρέοντος 6 Α, Ν. Κόσμος).

Εκεί την αισθησιακή Alla Kushnir θα πλαισιώσουν Έλληνες και ξένοι χορευτές μεγάλου βεληνεκούς, καθώς και ομάδες ανατολίτικων χορών, που εγγυώνται να μετατρέψουν τον χώρο σε μια όαση στην καρδιά της Αθήνας.

Μετά την ανακήρυξη των νικητών του 4ου Διεθνούς Διαγωνισμού Bellydance και πριν την έναρξη του show, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με τα αποκόμματα των εισιτηρίων των θεατών!

Ο τυχερός λαχνός κερδίζει 1 μονοήμερη κρουαζιέρα για 2 άτομα στον Αργοσαρωνικό (Ύδρα-Πόρος-Αίγινα) με ζωντανή μουσική, φαγητό και διασκέδαση!

Στο Show – που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, (20.00) στον «Πολυχώρο Α. & Μ. Καλουτά» του Δήμου Αθηναίων, θα συμμετέχουν και άλλοι προσκεκλημένοι Έλληνες και Ξένοι ονομαστοί χορευτές καθώς και ομάδες ανατολίτικων χορών.

Kατά την παραμονή της στην Αθήνα η Alla Kushnir:

Θα διδάξει 3 δίωρα σεμινάρια  (Σάββατο 16 Μαρτίου 15.00 – 21.00)

  • Tabla Solo (technique by Alla)
  • Mejance
  • Oriental Song

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίων: Choro-logie (Πειραιώς 76, Κεραμεικός)

  • Θα χορέψει στο μεγάλο Show που θα πραγματοποιηθεί μαζί με άλλους  Έλληνες και Ξένους χορευτές που θα προσκληθούν τιμητικά (Κυριακή 17 Μαρτίου).
  • Θα είναι επίτιμο μέλος – μαζί με γνωστούς χορευτές και δασκάλους Oriental και Tribal Fusion – της Κριτικής Επιτροπής του “4th Spring International Bellydance Competition” που διοργανώνει  το “Oriental Expression Awards”.

Είσοδος  στο  SHOW: 10 ευρώ (οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να  παρακολουθήσουν με το ίδιο εισιτήριο και το Διεθνή Διαγωνισμό Bellydance που θα προηγηθεί).

Προπώληση: Viva.gr

Πληροφορίες – Κρατήσεις: Oriental Expression  Awards Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης Τηλ. / Fax 210 9735 888 – Κιν. 699 711 6407 – 699 255 3320 www.orientalexpressionawards.gr[email protected]

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments