Lifestyle

Χρήστος Λούλης: Ο “εκλεκτός” για να κάνει τον Γιάνη Βαρουφάκη

Χρήστος Λούλης: Ο “εκλεκτός” για να κάνει τον Γιάνη Βαρουφάκη
O Χρήστος Λούλης θα υποδυθεί τον άλλοτε Υπουργό Οικονομικών στη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά.

Ο Χρήστος Λούλης θα υποδυθεί τελικά τον Γιάνη Βαρουφάκη στη νέα ταινία που ετοιμάζει ο Κώστας Γαβράς

Παρά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν, ο ρόλος του άλλοτε υπουργού Οικονομικών, δεν θα δοθεί στον Γιάννη Στάνκογλου, αλλά στον Χρήστο Λούλη, όπως αναφέρει η Espresso.

O Χρήστος Λούλης θα έχει στο πλευρό του την Βαλέρια Γκολίνο, η οποία θα ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη τη σύζυγο του Βαρουφάκη, Δώρα Στράτου.

Ο Κώστας Γαβράς ετοιμάζει ένα μεγαλεπήβολο πρότζεκτ, με αφορμή τα γεγονότα του «ταραγμένου» 2015, μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη τα όσα έγιναν σε πολιτικό επίπεδο. Όταν βρεθήκαμε ένα βήμα πριν από την έξοδο από το Ευρώ και την Ε.Ε.

Σύμφωνα με τον Κώστα Γαβρά, η ταινία «Ενήλικοι στο δωμάτιο» αφηγείται την ιστορία μιας χώρας και του λαού της, παγιδευμένων σε ένα δίκτυο εξουσίας. Ο φαύλος κύκλος των συναντήσεων στο Eurogroup που επέβαλε τη δικτατορία της λιτότητας στην Ελλάδα. Πίσω από τις κλειστές πόρτες, παίζεται μια ανθρώπινη τραγωδία. Μια αρχαία ελληνική τραγωδία στη σύγχρονη εποχή.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα διαρκέσουν περίπου τρεις μήνες. Πλην της Αθήνας, το καστ θα μεταβεί στο Λονδίνο, στη Φρανκφούρτη στο Παρίσι και φυσικά τις Βρυξέλλες.

«Ενήλικοι στο δωμάτιο»: Το υπόλοιπο καστ

Εκτός από τον Χρήστο Λούλη, ο οποίος θα υποδυθεί τον Βαρουφάκη, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα υπόλοιπα ονόματα του καστ.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα μπει στον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα, ενώ ο Δημήτρης Τάρλοου θα υποδυθεί τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Στον ρόλο του Παναγιώτη Λαφαζάνη θα είναι ο Θέμης Πάνου.

*πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: Eurokinissi

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments