Τεχνολογία

Netflix: Αυτή είναι η αγαπημένη σειρά που κόβει

Netflix: Αυτή είναι η αγαπημένη σειρά που κόβει
Οι παραγωγοί και πρωταγωνιστές ελπίζουν να βρει νέα τηλεοπτική στέγη μετά το Netflix.

Μια ακόμη τηλεοπτική σειρά θα ρίξει αυλαία πρώιμα στο Netflix. Ο αμερικανικός κολοσσός πήρε αυτή τη δύσκολη απόφαση διότι η συγκεκριμένη σειρά που αγαπήθηκε από πολλούς δεν είχε πλέον τόσο μεγάλη ζήτηση για να δικαιολογήσει την ύπαρξη μιας 4ης σεζόν.

Το “κόψιμο” ουσιαστικά έγινε μέσω ανάρτησης στο Instagram. Όπως ήταν φυσικό τα σχόλιο έπεσαν βροχή, αφού η σειρά ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, ωστόσο έκανε τον κύκλο της.

Για ποια σειρά λοιπόν του Netflix μιλάμε;

Για την κωμωδία του Norman Lear, με το όνομα “One Day At a Time”.  Τα νέα έρχονται μόλις έναν μήνα μετά την πρεμιέρα της 3ης σεζόν του σόου στις 8 Φεβρουαρίου.

  • Η σχετική ανάρτηση στο Instagram:

Πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς είναι οι: Justina Machado, Rita Moreno, Todd Grinnell, Isabella Gomez, Marcel Ruiz, Stephen Tobolowsky, τους οποίους το Netflix ευχαρίστησε για αυτή την εμπειρία.

Οι συντελεστές του One Day At a Time σε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Twitter ευχαρίστησαν και αυτοί με τη σειρά τους το Netflix, ενώ ελπίζουν η σειρά να βρει μια νέα τηλεοπτική στέγη, κάτι για το οποίο θα προσπαθήσουν μαζί με τη Sony Pictures Television που κατέχει τα δικαιώματα.

  • Δείτε το tweet:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments