Lifestyle

Aλίκη Βουγιουκλάκη – Ελένη Μενεγάκη: Οι δύο τους σε ένα σπάνιο “κλικ” (pic)

Aλίκη Βουγιουκλάκη – Ελένη Μενεγάκη: Οι δύο τους σε ένα σπάνιο “κλικ” (pic)
Μια φωτογραφία της Βουγιουκλάκη με την Ελένη Μενεγάκη μας γυρνά πολλά χρόνια πίσω.

Μία σπάνια φωτογραφία όπου οι δύο πιο όμορφες ξανθές Ελληνίδες, Aλίκη Βουγιουκλάκη και Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο Instagram.

Να θυμίσουμε, ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, 23 χρόνια μετά τον θάνατό της, υλοποίησε μια πολύ όμορφη ιδέα, που σίγουρα έφερε μεγάλη χαρά στον κόσμο που την αγάπησε και που κρατά ζωντανή τη μνήμη της, αναπολώντας τις ωραίες στιγμές της στον κινηματογράφο.

Ο Γιάννης δημιούργησε ένα λογαριασμό στο Instagram με το όνομα alikivougiouklakiofficial, όπου αναρτά φωτογραφίες της μητέρας του από όλες τις περιόδους της ζωής της, από επαγγελματικές αλλά και προσωπικές στιγμές.

Σε μια από αυτές ήταν και μια που ποζάρει μαζί με την Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια τότε ήταν στην αρχή της καριέρας της στην ελληνική τηλεόραση, ενώ η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν από πολλών ετών μια από τις πιο αγαπητές και διάσημους ηθοποιούς στον ελληνικό κινηματογράφο.

Φωτογραφία Eurokinissi


Η παρουσιάστρια και η ηθοποιός φωτογραφήθηκαν μαζί, έχοντας ανάμεσά τους τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Με Δήμητρη Παπαμιχαήλ και Ελένη Μενεγάκη» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στον επίσημο λογαριασμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram.

  • Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments