Πολιτική

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Το συλλυπητήριο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Το συλλυπητήριο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας και αφήνει πίσω του σημαντική παρακαταθήκη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για την παρακαταθήκη που άφησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ως επιχειρηματίας και ως άνθρωπος του αθλητισμού έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο συλλυπητήριο μήνυμά του.

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας και αφήνει πίσω του σημαντική παρακαταθήκη τόσο στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, όσο και του αθλητισμού.

Mε την παρουσία του κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Αλέξης Τσίπρας για Θανάση Γιαννακόπουλο: “Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό”

Ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω ανάρτησής του στο Twitter, έστειλε το δικό του μήνυμα για τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι ο εκλιπών άφησε θετικό αποτύπωμα στην ελληνική επιχειρηματικότα, υπηρετώντας το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με αγάπη και ευπρέπεια.

Ο Αλέξης Τσίπρας για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το θετικό αποτύπωμά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα & υπηρέτησε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με ευπρέπεια & πολλή αγάπη.

Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν & του ελληνικού αθλητισμού. Συλλυπητήρια στους οικείους του»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments