Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Τρίτη (19/3/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Τρίτη (19/3/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Τρίτη (19/3/19).

Ζώδια Κριός

Ενώ το πρόγραμμα των κοινωνικών σας δραστηριοτήτων αρχίζει να γεμίζει, μην ξεχάσετε να βρείτε χρόνο για την οικογένειά σας. Μπορείτε να μιλήσετε με τους γονείς και τα αδέλφια σας και σε άλλες στιγμές εκτός από έκτακτες περιστάσεις και γιορτές. Τηλεφωνήστε τους και κάντε τους έκπληξη!

Ζώδια Ταύρος

Συγκεντρώστε τους φίλους, τους συναδέλφους και τo τελευταίο σας φλερτ για ένα διασκεδαστικό δείπνο. Πείτε σε όλους να φέρουν από κάτι και κάντε ένα πάρτι ρεφενέ. Διοργανώστε ένα τουρνουά επιτραπέζιων παιχνιδιών και κρατήστε την εκδήλωση γιορτινή και διασκεδαστική.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Τρίτη (19/3/19)

Ζώδια Δίδυμοι

Τα χρήματα δεν μένουν μαζί σας για πολύ. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να οργανώσετε έναν προϋπολογισμό που να ταιριάζει καλύτερα στο δραστήριο κοινωνικό σας πρόγραμμα. Δε χρειάζεται να τινάξετε την μπάνκα στον αέρα για να περάσετε καλά!

Ζώδια Καρκίνος

Μπορεί συνήθως στις σχέσεις να αφήνετε τον άλλον να παίρνει όλες τις αποφάσεις, αλλά σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να διεκδικήσετε πιο δυναμικά αυτό που θέλετε. Μην εκπλαγείτε εάν λάβετε μια θετική αντίδραση.

Ζώδια Λέων

Το να εκφράζετε ανοιχτά τα συναισθήματα σας, σας κάνει υποψήφιους για πληγωμένα συναισθήματα που μπορεί να μετατραπούν σε πικρία. Μην είστε τόσο ευαίσθητοι σε πειράγματα και κριτικές. Μην αφήνετε τα αρνητικά σχόλια να σας επηρεάσουν.

Ζώδια Παρθένος

Βγείτε από το σπίτι και επιστρέψτε στην κοινωνική ζωή. Ακόμα κι αν δεν ενδιαφέρεστε να πάτε για χορό σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, προγραμματίστε να δείτε μια ταινία με τον καλύτερο σας φίλο ή βγείτε για δείπνο με κάποιον/α χαριτωμένο/η.

Ζώδια Ζυγός

Πριν ξεκινήστε ένα καινούργιο εγχείρημα, ολοκληρώστε τις εκκρεμότητες σας. Όσο πιο γρήγορα τελειώσετε με τα καθήκοντα σας, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσετε να φύγετε από το γραφείο σας και να περάσετε χρόνο με άλλους ανθρώπους εκτός από τους συναδέλφους σας.

Ζώδια Σκορπιός

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Σήμερα δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθήσετε να συγκρατηθείτε από το να περάσετε καλά. Μπορείτε να κάνετε αυτό που σας λέει η καρδιά σας, αφού η λογική σας δεν θα δίνει καμιά σημασία. Διασκεδάστε και πάρτε και κάποιον/κάποια ξεχωριστό/ή μαζί σας.

Ζώδια Τοξότης

Έχετε διάθεση να φερθείτε κάπως χαζοχαρούμενα; Ακολουθήστε τη διάθεσή σας αντί να την καταπνίγετε. Λίγη τρέλα ίσως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ένα κατά τα άλλα βαρετό ραντεβού. Δείξτε την ανόητη πλευρά σας νωρίς, ώστε να αισθάνονται πιο άνετα κάθε φορά που θα συμπεριφέρεστε κατά αυτόν τον τρόπο.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Τρίτη (19/3/19)

Ζώδια Αιγόκερως

Βάλτε τα δυνατά σας για να παραμείνετε σε εγρήγορση και ασφαλείς. Αν αφήσετε να σας επηρεάσουν οι αντιπερισπασμοί, μπορεί να συμβεί κάποιο ατύχημα. Μείνετε επικεντρωμένοι στα τρέχοντα ζητήματα και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια.

Ζώδια Υδροχόος

Αν θέλετε να ζητήσετε από κάποιον/α ξεχωριστό/ή να βγείτε έξω ραντεβού, σταματήστε να το σκέφτεστε τόσο πολύ και απλά κάντε το! Όσο τρομακτικό και αν σας φαίνεται να εκτεθείτε κατά αυτόν τον τρόπο, αν δεν ρισκάρετε δεν θα κατακτήσετε την ευτυχία. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι και εκείνοι αισθάνονται το ίδιο νευρικοί όσο και εσείς.

Ζώδια Ιχθύες

Αναζωογονήστε ένα παλιό πάθος. Ίσως ο χρόνος που περάσατε μακριά να σας έχει δώσει επιπλέον γνώση και έμπνευση. Περάστε καλά και ζητήστε από το φλερτ σας να σας κάνει παρέα σε αυτό το ξαναποκτηθέν χόμπι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments