Αθλητισμός

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Το “αντίο” του Ομπράντοβιτς

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Το “αντίο” του Ομπράντοβιτς
Θανάσης Γιαννακόπουλος: Τα συγκινητικά λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για τον εμβληματικό παράγοντα. Χαρακτηριστικά, ο Ζοτς τόνισε:

“Αν ζεις με έναν άνδρα που σε βοήθησε σε όλα για 13 χρόνια, είναι σκληρό να τον χάνεις. Χάσαμε τρία αδέλφια. Είμαι πραγματικά λυπημένος.

Τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένεια Γιαννακόπουλου, την κόρη του, την σύζυγό του και σε όσους τον αγαπούν. Ηταν μια σπουδαία προσωπικότητα.

Με βοηθούσε συνέχεια. Οχι μόνο εμένα, βοήθησε όσους δούλεψαν μαζί του. Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Και όλοι θα θυμούνται τι έκαναν για το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό”.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Το συγκινητικό αντίο του Νίκου Γκάλη

Ο Νίκος Γκάλης αποχαιρέτησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο, με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο«θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ σημείωσε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:

«Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου και σε όλη την Παναθηναϊκή Οικογένεια!

Τον Θανάση θα τον θυμόμαστε για την μεγάλη του ψυχή και το ασίγαστο πάθος που είχε για τον Παναθηναϊκό. Η πληθωρική του παρουσία θα λείψει από το μπάσκετ που τόσο αγαπούσε».

Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου και σε όλη την Παναθηναϊκή…

Gepostet von Nick Galis am Dienstag, 19. März 2019

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Σύσσωμος ο αθλητικός και πολιτικός κόσμος του λέει «αντίο»

Σύσσωμος ο αθλητικός και πολιτικός κόσμος της χώρας αποχαιρετά μέσω μηνυμάτων και ανακοινώσεων τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Ο ανιψιός του Δημήτρης τον αποχαιρετά μέσω μια φωτογραφίας του στο Instagram.

Λίγους μήνες πριν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχασε τον πατέρα του Παύλο, σε έναν θάνατο που σκόρπισε τη θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα, ο αδερφός του Παύλου, Θανάσης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. Βρισκόταν στο νοσοκομείο Υγεία τους δύο τελευταίους μήνες.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχαιρέτισε τον Θανάση με μια φωτογραφία του στο Instagram, γράφοντας «Καλό ταξίδι» με μια καρδιά δίπλα.

Δείτε το ποστ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με νέο ποστ έβαλε μια φωτογραφία και με τα τρία αδέρφια.

Ο συνεχιστής της των 3 ανδρών έγραψε δε στη φωτογραφία, μία λεζάντα που τα λέει όλα: «Παντού και πάντα μαζί».

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τον ιστορικό παράγοντα, που έφυγε από την ζωή το πρωί της Τρίτης (19/3).

Αναλυτικά η «πράσινη» ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην παναθηναϊκή ιδέα, έφυγε από κοντά μας την Τρίτη 19/3 σε ηλικία 88 ετών. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 και από το 1992 μέχρι και σήμερα υπήρξε πιστός στρατιώτης δίνοντας πάντα το παρόν στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και στο τμήμα βόλεϊ, προσφέροντας τα μέγιστα στον σύλλογο και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Το σπουδαίο του έργο και η ανιδιοτελής αγάπη του για τον Παναθηναϊκό θα τον κρατήσουν για πάντα ζωντανό στο μυαλό και την καρδιά μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση Γιαννακόπουλε».

Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Θρήνος, καλό ταξίδι τεράστιε Θανάση»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, κάνοντας λόγο για θρήνο και οδύνη στην «πράσινη» οικογένεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θρήνος για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο σπουδαίος παράγοντας, που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στα παναθηναϊκά ιδεώδη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, αφήνοντας πίσω του τεράστιο έργο.

Διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και αντιπρόεδρος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχοντας τεράστια συνεισφορά στον Σύλλογο αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό.

Το πάθος του και η αγάπη του για το «τριφύλλι» του έχουν χαρίσει ήδη μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της «πράσινης» ιστορίας. Καλό ταξίδι τεράστιε Θανάση Γιαννακόπουλε…».

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τον αποχαιρετάΘανάσης Γιαννακόπουλος: Συλλυπητήρια από Σούπερ Λίγκα, Δημήτρη Μελισσανίδη και ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Την οδύνη του για τον χαμό του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του, ενώ τονίζει την τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικειους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας.

Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε».

Διαβάστε και την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ανακοίνωση από τη Super League

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «H Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, η προσφορά του οποίου στον ελληνικό αθλητισμό υπήρξε πολυετής και σημαντική».

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Συλλυπητήρια και από ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Το άκουσμα του χαμού του Θανάση Γιαννακόπουλου, σκόρπισε τη θλίψη σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό, με το ΤΑΠ ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο, Αντώνη Τσαλόπουλο, να στέλνει τα δικά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος Αντώνης Τσαλόπουλος και τα στελέχη της διοίκησης του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ εκφράζουν τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα της χώρας μας, τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο, όσο και στον αθλητισμό, κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ».Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τον αποχαιρετά

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, μίλησε στην αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr και εξεφρασε την βαθιά του θλίψη, τονίζοντας ότι έκλεισε ένας κύκλος απωλειών.Η δήλωση του Διαμαντίδη στο gazzetta.gr:

«Σήμερα έφυγε ένας άνθρωπος που πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα του Παναθηναϊκού και στον αθλητισμό γενικότερα , εκφράζω και εγώ τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του .

Σήμερα έκλεισε δυστυχώς ένας κύκλος απωλειών τριών σημαντικών ανθρώπων για τον Παναθηναϊκό αλλά εύχομαι ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος που είναι συνεχιστής αυτής της οικογένειας να κρατάει την ομάδα του Παναθηναϊκού στο υψηλότερο επίπεδο όπως έκαναν οι προκάτοχοι του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments