Ελλάδα

Κρήτη: Συγκλονίζουν τα λόγια του 16χρονου πριν την αυτοκτονία – “Να περνάτε καλά”

Κρήτη: Συγκλονίζουν τα λόγια του 16χρονου πριν την αυτοκτονία – “Να περνάτε καλά”
Οι λόγοι που οδήγησαν τον μαθητή από την Κρήτη στην αυτοκτονία φαίνεται να ήταν ερωτικοί.

Ο 16χρονος Μ. από τη Σκοπή του Δήμου Σητείας στην Κρήτη είναι ο μαθητής που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του, μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ο νεαρός από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (20/3/19) είχε κλειδώσει την πόρτα του σπιτιού του για να μην μπορέσει να μπει κανείς και τον σταματήσει. Όταν ο πατέρας του έφτασε στο σπίτι και κατάλαβε ότι είναι κλειδωμένο, άρχισε να φωνάζει να του ανοίξει. Ωστόσο, η τραγωδία είχε πλέον γραφτεί, αφού ο 16χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Μόλις οι γονείς του αντίκρισαν το άψυχο σώμα του παιδιού τους άρχισαν να ουρλιάζουν και να φωνάζουν: «Γιατί Θεέ μου».

Ο νεαρός μαθητής είχε αφήσει ένα σημείωμα λίγο πριν πάρει την καραμπίνα και δώσει ένα τέλος στη ζωή του.

  • Τι έγραφε στο σημείωμα

«Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την…», ήταν η αρχή του σημειώματος, το οποίο έχουν οι αρχές στην κατοχή τους. Όπως γράφει το style100fm.gr, απευθυνόμενος στους γονείς του ο 16χρονος έγραψε: «να κοιτάξετε να περνάτε καλά», ενώ είχε και ένα μήνυμα προς την κοπέλα, ζητώντας και από εκείνη να «περνάει καλά στη ζωή της».

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Οι γονείς και ο μεγαλύτερος αδερφός του 16χρονου, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο νεαρός αυτοκτόνησε επειδή η αγαπημένη του, τού ζήτησε να χωρίσουν.

Όπως μεταδίδουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, τον τελευταίο ένα χρόνο διατηρούσε σχέση με μια συνομήλική του κοπέλα, την οποία λάτρευε. Όταν αυτή του ζήτησε να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους, τότε εκείνος μη μπορώντας να αντέξει μακριά της αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments