Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Της είπαν ότι έχει παραπανίσια κιλά – Δείτε τι απάντησε

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Της είπαν ότι έχει παραπανίσια κιλά – Δείτε τι απάντησε
H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δίνει μια αφοπλιστική απάντηση σε όσους την κατακρίνουν.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή παρουσιάστρια τελευταία δέχεται έντονη κριτική για το παρουσιαστικό της και για τα παραπανίσια κιλά που κάποιοι βλέπουν πάνω της.

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει με μαγιό στο Μαϊάμι, όπου και βρέθηκε. Μάλιστα συνόδευσε την ανάρτησή της γράφοντας χαρακτηριστικά “Mood”.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

Κάποιοι από τους διαδικτυακούς της φίλους της είπαν λοιπόν για τα… κιλά της  και πως έχει φιλτράρει τις φωτογραφίες για να φαίνεται πιο αδύνατη. Εκείνη τους απάντησε λέγοντας πως αισθάνεται μια χαρά με τα κιλά της και το σώμα της.

Συγκεκριμένα χρήστης του Instagram της έγραψε: “Δεν νομίζω να έχεις τόσο ασύμμετρο σώμα, όσο προσπαθείς να φτιάξεις. Τα πόδια σου φαίνονται λες και είναι άλλης”.

Όπως είπαμε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντηση με αφοπλιστικό τρόπο: “Μάλλον έχω από ότι φαίνεται, αλλά δεν είναι πάντα όλες οι γωνίες για να μας κολακεύουν… όπως και να έχει κρατάω μια όμορφη στιγμή που απλά μοιράστηκα μαζί σας”.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Πηγή φωτογραφίας Instagram


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments