Αυτοκίνητο

Care Key: Νέα πρωτότυπη εφαρμογή στα μοντέλα της Volvo

Care Key: Νέα πρωτότυπη εφαρμογή στα μοντέλα της Volvo
Care Key: Η εφαρμογή θα ανήκει στο βασικό εξοπλισμό όλων των μοντέλων της Volvo από το 2020.

Το Care Key είναι εφαρμογή που επιτρέπει στους οδηγούς Volvo να θέτουν περιορισμούς στην ανώτατη ταχύτητα του αυτοκινήτου τους πριν το δανείσουν σε άλλους.

Αυτή η εφαρμογή θα ανήκει στο βασικό εξοπλισμό όλων των μοντέλων της Volvo από το 2020 και σίγουρα θα φανεί χρήσιμη όταν πρόκειται για νέους οδηγούς χωρίς εμπειρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης της Volvo να περιορίσει την ανώτατη ταχύτητα όλων των αυτοκινήτων της στα 180 χλμ./ώρα, αρχίζοντας το 2020 με στόχο να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τους κινδύνους της υπερβολικής ταχύτητας.

Πέρα από τα δυνητικά τους οφέλη στην ασφάλεια, όπως το όριο ταχύτητας και το Care Key, η απόφαση είναι πιθανό να αποφέρει στους οδηγούς Volvo επιπλέον οικονομικό όφελος.

Σε αρκετές αγορές, η σουηδική εταιρεία προσκαλεί τις ασφαλιστικές εταιρείες να προσφέρουν ειδικά ασφαλιστικά προγράμματα στους κατόχους Volvo που επωφελούνται από αυτά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Οι ειδικές συμφωνίες και οι όροι θα εξαρτηθούν από τα ισχύοντα σε κάθε επιμέρους αγορά, αλλά η Volvo προσδοκά ότι σύντομα θα έχει ολοκληρώσει κάποιες συμφωνίες με ασφαλιστικές εταιρείες σε ορισμένες χώρες.

φωτογραφίες άρθρου και εξωφύλλου: twitter.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments