Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον της Ουντινέζε για Σβιντέρσκι

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον της Ουντινέζε για Σβιντέρσκι
ΠΑΟΚ: Θέμα της "Corriere Dello Sport" για τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Συνεχίζει να απασχολεί την Ουντινέζε ο Κάρολ Σβιντέρσκι,  με την πασίγνωστη εφημερίδα «Corriere Dello Sport», να αφιερώνει νέο θέμα στον νεαρό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Οι Ιταλοί αναφέρονται στα νούμερα που έχει καταγράψει ο 22χρονος επιθετικός με την φανέλα του Δικεφάλου, κάνοντας λόγο για τον επόμενο αστέρα του Πολωνικού ποδοσφαίρου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναφορά των Ιταλών στο φλερτ του Σβιντέρσκι με την Τζένοα τον περασμένο Ιανουάριο, αφού σύμφωνα με τους συντάκτες του κειμένου η Τζένοα δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες της για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ο ερχομός Σαββίδη φέρνει εξελίξεις με Βαρέλα

Η ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα πέρασε από διάφορα στάδια. Στην αρχή υπήρξε απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών στο οικονομικό. Ακολούθησε μια συνάντηση μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του δυναμικού αμυντικού για να «ζεσταθεί» και πάλι το θέμα, αναφέρει to10.gr.

Τώρα βρισκόμαστε στις δηλώσεις τόσο του Βαρέλα, όσο και των συμπαικτών του για συνέχιση αυτή της συνεργασίας που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια. Από τις αρχές του έτους στελέχη της ομάδας ανέφεραν πως το θέμα Βαρέλα είναι ιδιαίτερο και χρειάζεται χρόνο για να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Το πρόβλημα παραμένει και είναι το οικονομικό. Αν ο ΠΑΟΚ ανέβει τότε το deal θα γίνει, αλλιώς το «θηρίο» θα φύγει για το εξωτερικό που έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις από Αγγλία, Τουρκία και Εμιράτα.

Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες θα δώσει την ευκαιρία στις δύο πλευρές να τα πουν από κοντά. Άλλωστε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το είχε υποσχεθεί στον Βαρέλα πως οι δύο τους θα συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του έμπειρου αμυντικού.

Ας μη ξεχνάμε πως η παραμονή του στην ομάδα αποτελεί εισήγηση του Ράζβαν Λουτσέσκου που δεν θέλει με τίποτα να χαλάσει το καλύτερο κεντρικό αμυντικό δίδυμο που έχει στα χέρια του και διαχειρίζεται.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για μια μετάθεση του ραντεβού για το επόμενο διάστημα. Ουσιαστικά η τελευταία “πινελιά” αναμένεται να γίνει από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου, όπως συνέβη και στις ανανεώσεις συμβολαίων αρκετών παικτών, τον περασμένο Ιανουάριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments