Πολιτική

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Απίστευτη ανάρτηση για τον Νίκο Παππά

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Απίστευτη ανάρτηση για τον Νίκο Παππά
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε τις πρόσφατες αντιδράσεις που προκάλεσε η επίσκεψη του Νίκου Παππά στο Κιλκίς και τη Βέροια.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε τις πρόσφατες αντιδράσεις που προκάλεσε η επίσκεψη του Νίκου Παππά στο Κιλκίς και τη Βέροια.

Μάλιστα τον καλεί να αφήσει τις περιοδείες

«Νίκο Παππά, δεν βρέχει, φτύσιμο είναι. Και το βλέπουμε όλοι.» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η πρώην πρόεδρος της Βουλής και σημείωσε: «Άσε τις περιοδείες κ πήγαινε για μπύρες με τον #Πετσίτη, αν δεν έχει κλεισμένα ραντεβού με οικονομικούς παράγοντες σήμερα».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απασφάλισε: Απίθανη ατάκα για τον Αλέξη Τσίπρα

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφέρθηκε στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ τα έβαλε με τους πρώην πολιτικούς της συντρόφους, μην διστάζοντας να χαρακτηρίσει «απατεώνα» τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα είπε πως «πρέπει να απαλλαγούμε από τον Καρνάβαλο που μας κυβερνά».

«Οι απατεώνες πάντοτε πείθουν, γιατί αν δεν ήταν απατεώνες, δεν θα έπειθαν» είπε χαρακτηριστικά η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Με αφορμή την εισαγγελική διάταξη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, βάσει της οποίας 20 εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για πλημμελήματα, επέμεινε ότι οι κατηγορίες θα έπρεπε να είναι σε κακουργηματικό βαθμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά ως υπεύθυνους τόσο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και όλους όσους συμμετείχαν στη σύσκεψη-παρωδία στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής, τη νύχτα της 23ης Ιουλίου 2018, κάνοντας ότι δεν γνώριζαν για νεκρούς, παρότι πλέον έχει αποδειχθεί το αντίθετο.

Παράλληλα χαρακτήρισε «κούφια» την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη φονική πυρκαγιά με τους 100 νεκρούς από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας εκ νέου ότι θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απασφάλισε: Σφοδρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη

Σφοδρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε πριν από λίγες μέρες η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η τέως Πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας είναι εντεταλμένος του Αλέξη Τσίπρα.

“Ο Παύλος Πολάκης μη θεωρείτε ότι λειτουργεί ως απολωλώς πρόβατο”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντόπουλου

“Είναι το πιόνι, εκείνος που κάνει τη βρώμικη δουλειά του Τσίπρα” πρόσθεσε

Ανέφερε επίσης ότι το δάνειο των 100 χιλιάδων ευρώ, ο κύριος Πολάκης το πήρε για προεκλογικούς σκοπούς.

Μάλιστα ολοκληρώνοντας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για σοβαρές ενδείξεις για χρηματισμό βουλευτών στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως όσον αφορά το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών υποστήριξε ότι υπάρχει σοβαρή ένδειξη για .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments