Ελλάδα

Πειραγμένα ταξίμετρα: Αυτό είναι το κόλπο των ταξιτζίδων – Τι πρέπει να προσέχουμε

Πειραγμένα ταξίμετρα: Αυτό είναι το κόλπο των ταξιτζίδων – Τι πρέπει να προσέχουμε
Πειραγμένα ταξίμετρα: Δέκα οδηγούς ταξί συνέλαβε η Τροχαία Αττικής.

Δέκα οδηγοί ταξί συνελήφθησαν από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής διότι είχαν πειραγμένα ταξίμετρα.

Οι δέκα οδηγοί είναι κατηγορούμενοι ότι επενέβησαν στην ταμειακή μηχανή και κατείχαν πλαστές εδικές άδειες οδήγησης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι πέντε οδηγοί συνελήφθησαν γιατί είχαν επέμβει με ειδικές συνδεσμολογίες (καλωδιώσεις, συσκευές) στις ταμειακές μηχανές, βραχυκυκλώνοντας ή θέτοντας εκτός λειτουργίας αυτές, προκειμένου να μην εκδίδουν φορολογικές αποδείξεις και άλλοι πέντε γιατί κατείχαν πλαστές ειδικές άδειες οδήγησης.

Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, Δ.Ο.Υ., Περιφερειακές Ενότητες), για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.

Παρόμοιες ειδικές εξορμήσεις θα προγραμματισθούν και θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον, σε όλο το οδικό δίκτυο της Αττικής.

Η τροχαία με βίντεο παρουσίασε το κόλπο το οποίο χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες. Με ένα μικρό μηχάνημα, βραχυκύκλωναν την ταμειακή και δεν έβγαζε απόδειξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments