Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τσεκάρει τους πάντες ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Τσεκάρει τους πάντες ο Μαρτίνς
Ο Ολυμπιακός φρόντισε μέσω του Πέδρο Μαρτίνς να έχει μία πλήρη εικόνα για όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ολυμπιακός αυτές τις ημέρες μπορεί να έχει ρεπό καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές του με τις Εθνικές ομάδες, όμως η δουλειά για το Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του συνεχίζεται.

Σύμφωνα με το sportime.gr, ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αυτές τις ημέρες τσεκάρει όλους τους παίκτες που λείπουν με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους, αλλά και ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό και είναι διεθνείς.

Με αυτό το τρόπο θα μπορεί να δει από τη μία την κατάσταση των παικτών του και από την άλλη να έχει μία πρώτη εικόνα των ποδοσφαιριστών που προτείνουν οι διάφοροι μάνατζερ.

Ιδιαίτερα το Σάββατο ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως φυσικά και οι συνεργάτες του, είχαν αρκετή δουλειά στο «τσεκάρισμα». Συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές είχε ο Ολυμπιακός οι οποίοι αγωνίστηκαν το Σάββατο.

Οι τρεις ήταν με την εθνική Ελλάδας και ο λόγος για τους Κώστα Φορτούνη, Γιώργο Μασούρα και Λεονάρντο Κούτρη.

Από εκεί και πέρα, έπαιξαν και οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Αχμέντ Χασάν στις αναμετρήσεις των Αιγύπτου και Νορβηγίας αντίστοιχα με Νίγηρα και Ισπανία.

Ο Ολυμπιακός φρόντισε μέσω του Πέδρο Μαρτίνς και των συνεργατών του, να έχει μία πλήρη εικόνα για όλους τους ποδοσφαιριστές του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments