Τεχνολογία

Huawei: Μεγάλη διαρροή πληροφοριών και βίντεο για τα P30 και P30 Pro

Huawei: Μεγάλη διαρροή πληροφοριών και βίντεο για τα P30 και P30 Pro
Huawei: Οι διαρροές φωτογραφιών και videos για τα νέα smartphone της κινεζικής εταιρείας δεν έχουν σταματημό.

Η επίσημη αποκάλυψη των Huawei P30 και Huawei P30 Pro είναι προ των πυλών.

Οι διαρροές φωτογραφιών και videos για τα νέα smartphone της Huawei δεν έχουν σταματημό.

Η κινεζική εταιρεία ανέβασε στην ολλανδική της ιστοσελίδα όλο το σχετικό διαφημιστικό υλικό για τις δύο συσκευές, οι οποίες ωστόσο δεν μας έκαναν σοφότερους.

Η εξωτερική εμφάνιση των μοντέλων είναι αυτή που είχαμε δει εδώ και καιρό, ενώ το Huawei P30 Pro ξεχωρίζει κυρίως για το τετραπλό camera setup στο πίσω μέρος (με κεντρικό αισθητήρα 40MP με διάφραγμα f/1.6, έναν ultra-wide αισθητήρα 20MP με διάφραγμα f/2.2, periscope camera 8MP με διάφραγμα f/3.4 και αισθητήρα ToF.

Στα των τεχνικών χαρακτηριστικών του, η πιο ισχυρή από τις συσκευές θα έχει οθόνη 6,47 ιντσών, ανάλυση 2340×1080 pixels τεχνολογίας AMOLED, επεξεργαστή Kirin 980, 8GB RAM, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, μπαταρία 4200mAh, πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη και EMIU 9 πάνω σε Android 9.0 Pie.

Επίσης έγινε γνωστό πως οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 8 Απριλίου και όσοι προχωρήσουν σε μια προαγορά του Huawei P30 θα αποκτήσουν δωρεάν ένα Sonos One Speaker.

Αντίστοιχα, στο Huawei P30 Pro, το δώρο θα είναι ένα Sonos One Speaker και μια ασύρματη βάση φόρτισης.

Ταυτόχρονα, νέες πληροφορίες έρχονται για τις τιμές από κατάστημα στην Νορβηγία.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως το Huawei P30 θα πωλείται έναντι €720. Το Huawei P30 Pro με 128GB αποθηκευτικό χώρο θα έχει τιμή λιανικής κοντά στα €930, ενώ μια έκδοση με 256GB θα προσφέρεται έναντι €1030.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments