Πολιτική

25η Μαρτίου: Η στιγμή που άνδρας προσπαθεί να επιτεθεί στον Παυλόπουλο (vid)

25η Μαρτίου: Η στιγμή που άνδρας προσπαθεί να επιτεθεί στον Παυλόπουλο (vid)
Όλα έγιναν έξω από την Μητρόπολη λίγο πριν ξεκινήσει η Δοξολογία για την 25η Μαρτίου.

25η Μαρτίου: Άγνωστος άνδρας επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να προσεγγίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο με σκοπό να του επιτεθεί έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, αρχικά κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στη συνέχεια, τη στιγμή που επιθεωρούσε το τιμητικό άγημα των τριών Όπλων των Ενόπλων Δυνάμεων έξω από την Μητρόπολη για την 25η Μαρτίου, ο άνδρας επιχείρησε να επιτεθεί.

Η αντίδραση των αστυνομικών ήταν άμεση και έτσι αποτράπηκε η επίθεση κατά του ΠτΔ.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή του άγνωστου άνδρα.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Απομάκρυναν πολίτη που κρατούσε την ελληνική σημαία

Τα μέτρα στο κέντρο της Αθήνας για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου είναι δρακόντεια, καθώς υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για ακροδεξιά στοιχεία που προετοιμάζουν ακραίες κινήσεις εις βάρος κυβερνητικών στελεχών.

Ωστόσο, η παρουσία της αστυνομίας δεν δικαιολογεί σε τίποτα την απομάκρυνση πολιτών που απλά κρατούν στα χέρια τους την ελληνική σημαία την ημέρα του εορτασμού της εθνικής επετείου.

Όπως θα δείτε χαρακτηριστικά στις φωτογραφία που μας εξασφαλίζει η Eurokinissi και η Τατιάνα Μπόλαρη, ο άνδρας κρατάει την σημαία στα χέρια του και οι αστυνομικοί με τρόπο τον απομακρύνουν από το σημείο ενώ εκείνος φαίνεται να λέει κάτι διαμαρτυρόμενος.

Να σημειωθεί, ότι αυτό ήταν το πρώτο περιστατικό που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν την έναρξη της καθιερωμένης στρατιωτικής παρέλασης.

Δείτε τις σχετικές εικόνες από το περιστατικό:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments