Αυτοκίνητο

Formula 1: Ο Μικ Σουμάχερ θα δοκιμαστεί από Ferrari και Alfa Romeo

Formula 1: Ο Μικ Σουμάχερ θα δοκιμαστεί από Ferrari και Alfa Romeo
Ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του στους αγώνες της Formula 1 βρίσκεται το επώνυμο Σουμάχερ.

Formula 1: Ο Μικ Σουμάχερ φαίνεται ότι βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της Ferrari, o υιός του Μίκαελ θα οδηγήσει αρχικά το μονοθέσιο της Σκουντερία (SF90) την Τρίτη 3 Απριλίου, καθώς και το μονοθέσιο της Alfa Romeo Racing (C38) την Τετάρτη 4 Απριλίου, αμφότερα στην πίστα του Μπαχρέιν.

Ο Μικ Σουμάχερ


Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός Σουμάχερ στις αρχές του έτους έγινε μέλος της ακαδημίας νέων οδηγών της Ferrari, ενώ φέτος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Formula 2, με τα χρώματα της Prema.

O εναρκτήριος αγώνας λαμβάνει χώρα στην πίστα του Μπαχρέιν, ενώ 2 μέρες μετά το Γκραν Πρι της Formula 1 ο Μικ θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τα μονοθέσια των Ferrari και Alfa Romeo.

Ο Μικ έδωσε επίσης μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για τον πατέρα του και τις σχέσεις του με τη Ferrari, όπου ανέφερε τα εξής:

«Οι Ιταλοί ανήκουν εδώ και χρόνια στην οικογένειά μας. Ωστόσο, η καρδιά μου άνοιξε διάπλατα, όταν με υποδέχθηκαν εκεί ως οδηγό αγώνων. Δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα για εμένα, το γεγονός ότι με συγκρίνουν τώρα με τον πατέρα μου. Ο σύγκριση με τον καλύτερο οδηγό του κόσμου αποτελεί για εμένα ένα στόχο, τον οποίο θα προσπαθήσω να πετύχω. Ο Μίκαελ είναι το είδωλό μου και εγώ θέλω να βελτιώνομαι συνέχεια και πρέπει να μάθω ακόμη πολλά. Είναι απλά μεγάλη τιμή, να φέρω αυτό το όνομα».

Ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του στους αγώνες της Formula 1 βρίσκεται το επώνυμο Σουμάχερ.


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments