Αθλητισμός

Κολοβός: Η εντολή που του έδωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης

Κολοβός: Η εντολή που του έδωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης
Κολοβός: Τι οδηγίες έδωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός πριν τον περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Δημήτρης Κολοβός με το γκολ που πέτυχε στη Ζένιτσα κόντρα στη Βοσνία, έδωσε στην Ελλάδα το βαθμό της ισοπαλίας για τη δεύτερη αγωνιστική του δεκάτου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον άσο της Ομόνοιας στο 67ο λεπτό στη θέση του Δημήτρη Κουρμπέλη κι αυτός ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη με ένα πολύ σημαντικό τέρμα, το πρώτο του με τη Γαλανόλευκη.

Ο 65χρονος τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος λίγο πριν κάνει αλλαγή τον Κολοβό, τον κάλεσε κοντά του και του έδωσε τις τελευταίες οδηγίες που συνοδεύονταν με ένα προαίσθημα:

«Πήγαινε παίξε πίσω από τον επιθετικό, πιο ελεύθερος και κάνε το γκολ».

Στο 76ο προειδοποίησε με σουτ αριστερά εντός περιοχής, αλλά ο Σέχιτς απέκρουσε. Στο 85′ ήταν αυτός που έφερε το γκολ της ισοφάρισης

Κολοβός: «Για σένα εκεί ψηλά» (pic)

Διπλή χαρά κόντρα στην Βοσνία για τον Δημήτρη Κολοβό αλλά και συγκίνηση για τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Ο άσος της Ομόνοιας σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Εθνική ομάδα, δίνοντας έναν πολύ σημαντικό βαθμό στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και μετά το παιχνίδι με ανάρτησή του στα social media έσπευσε να αφιερώσει αυτό το γκολ σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο που δεν είναι πλέον στη ζωή.

«Ευχαριστώ το Θεό! Για σένα εκεί ψηλά! Συνεχίζουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος» έγραψε συγκεκριμένα και συνόδευσε την ανάρτηση με μια φωτογραφία του από τον πανηγυρισμό του μετά το 2-2.

Δείτε την ανάρτηση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments