Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Το παρατσούκλι που της έδωσαν και έκανε έξαλλο τον Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ: Το παρατσούκλι που της έδωσαν και έκανε έξαλλο τον Χάρι
Το προσωπικό του Κένσινγκτον έβγαλε στην Μέγκαν Μαρκλ ένα νέο ψευδώνυμο.

Την ώρα που υπάρχουν φήμες ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι και πολύ… συνεργάσιμη με τη βασιλική οικογένεια και το περιβάλλον της, φαίνεται πως το προσωπικό του παλατιού, τής έχει δώσει ένα νέο παρατσούκλι.

Έτσι, μετά το «δύσκολη δούκισσα», το «δικτατορική Μέγκαν» και άλλα παρόμοια, τώρα, υπάλληλοι του παλατιού, αναφέρονται στην Μέγκαν Μαρκλ ως η κυρία «εγώ κερδίζω» “Me-Gain” (λογοπαίγνιο με το όνομά της) λόγω του παράξενου χαρακτήρα της, o οποίος μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα, ώθησε συνεργάτες του πριγκιπικού ζεύγους στην παραίτηση.

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ


Μάλιστα, ο πρώην βοηθός της βασίλισσας Ελισάβετ Ντίκι Αρμπιτερ ισχυρίζεται ότι αυτό είναι σίγουρα κάτι που εξοργίζει και αναστατώνει τον πρίγκιπα Χάρι. «Σίγουρα θα θέλει να προστατέψει την Μέγκαν Μαρκλ».

Να αναφέρουμε, ότι πριν από λίγο καιρό η Μέγκαν είχε εξοργίσει τους Βρετανούς με το πάρτι του μισού εκατομμυρίου δολαρίων.

Η δούκισσα του Σάσεξ, λίγο πριν γεννήσει πέταξε για την άλλη άκρη του Ατλαντικού, για να δει τις φίλες της, να διασκεδάσει, να ψωνίσει και να κάνει και baby shower. Συνολικά έμεινε στην πόλη 5 νύχτες και χάλασε το διαστημικό ποσό των 500.000 δολαρίων.

Το κόστος του ταξιδιού πάντως, όπως σχολίασε πηγή του παλατιού καλύφθηκε από ιδιωτικούς πόρους της Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι και όχι από τα χρήματα των Βρετανών φορολογουμένων.

*φωτογραφία twitter

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments