Αυτοδιοίκηση

Περιφέρεια Αττικής: Επαναλειτουργεί η Διεύθυνση Μεταφορών Νοτίου Τομέα

Περιφέρεια Αττικής: Επαναλειτουργεί η Διεύθυνση Μεταφορών Νοτίου Τομέα
Η λειτουργία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Νοτίου Τομέα είχε ανασταλεί από την Περιφέρεια Αττικής μετά τον εντοπισμό κυκλώματος που εξέδιδε παράνομα άδειες οδήγησης

Με νέα στελέχωση σε επίπεδο διοίκησης, επαναλειτουργεί από τις 27/03 η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Νοτίου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια, οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται από τα τμήματα Αδειών Κυκλοφορίας και Τεχνικό κανονικά, ενώ στο τμήμα Αδειών Οδήγησης μπορούν να απευθύνονται για εκκρεμείς υποθέσεις τους.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι για νέα αιτήματα αρμοδιότητας του τμήματος Αδειών Οδήγησης οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται από τις λοιπές υπηρεσίες μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία της εν λόγω Διεύθυνσης είχε ανασταλεί από την Περιφέρεια Αττικής, ύστερα από μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με εντολή της Ρένας Δούρου η Υπηρεσία παρέμεινε κλειστή προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των Αστυνομικών Αρχών.

Η υπόθεση αφορά στην παράνομη έκδοση αδειών οδήγησης. Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια περίπτωση είχε εντοπιστεί πρόσφατα στην αντίστοιχη υπηρεσία Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και Νήσων και είχε ενημερωθεί άμεσα η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments