Ελλάδα

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Νέα στοιχεία δείχνουν την συμμετοχή της σε σατανιστικές τελετές (pics)

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Νέα στοιχεία δείχνουν την συμμετοχή της σε σατανιστικές τελετές (pics)
Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι γονείς της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου, ο θάνατος της σχετίζεται με ένα επικίνδυνο κύκλωμα.

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για την 22χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα που έμενε στο Αιγάλεω.

Χθες ολοκληρώθηκε η διαδικασία της νεκροψίας και ειδικός πραγματογνώμονας θα ενημερώσει την οικογένεια της.

Η αστυνομία αρχικά εξέταζε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, ωστόσο οι φωτογραφίες της Αρετής με συγκεκριμένο πρόσωπο και στοιχεία που παραπέμπουν σε κύκλους σατανιστών αλλάζει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Τζαβάρα, που μίλησε στην ΕΡΤ1, ένας ένοικος της πολυκατοικίας, που έμενε η φοιτήτρια, το βράδυ που έγινε το συμβάν, άκουσε από το διαμέρισμα φωνές, λες και γινόταν πάρτι.

Προβληματισμό προκαλεί επίσης, όπως δήλωσε, ότι όλα τα αρχεία από το κομπιούτερ και το tablet της κοπέλας, είχαν σβηστεί, ενώ υπήρχε απόλυτη τάξη στο διαμέρισμα.

«Έκανε η κόρη μου παρέα με μια κοπέλα στην Αθήνα και ξέραμε και είχαμε εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη, γιατί μας είχε έρθει εδώ στο σπίτι, την είχαμε δει κορίτσι της εκκλησίας» δήλωσε ο πατέρας της στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Σχετικά με τις καταγγελίες για εμπλοκή σατανιστών στην υπόθεση, ο κ. Τζαβάρας είπε ότι η φωτογραφία της 22χρονης, υπάρχει σε κάποιες ιστοσελίδες ανάλογου περιεχομένου, κάτι που πρέπει να ερευνήσει η αστυνομία.

Πηγή φωτογραφιών anikolouli.gr

Τέλος ο κ. Τζαβάρας είπε ότι υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες, από τις οποίες προκύπτει ότι υπήρχε κάποια σχέση με πρόσωπα, για το οποία θα πρέπει η έρευνα να προσανατολίσει το ενδιαφέρον της, ώστε να βεβαιωθεί από την πλευρά αυτή, αν έγινε πάρτι.

Ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας, μιλώντας στο OPEN , κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.

«Η κόρη μου όντως δεν μου είχε δώσει τόσο πολύ ότι έφτανε στο σημείο αυτοκτονίας, τέτοιες καταστάσεις που είπε η αστυνομία. Ξεκίνησα μία έρευνα δική μου και προέκυψαν κάποια πράγματα σημαντικά και σωστά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει λέγοντας: «Δεν μπορεί να κλείνει μία υπόθεση επειδή η πόρτα δεν είναι σπασμένη και γιατί δεν είναι κακοποιημένο το παιδί και να δίνει το δικαίωμα ο εισαγγελέας στην αστυνομία και να πει ότι εμείς βάζουμε αυτά τα στοιχεία που είδαμε και προχωρά η υπόθεση για να πούμε αυτοκτονία σκηνοθετημένη».

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φοιτήτρια στο Αιγάλεω: Το σημείωμα της 22χρονης

Στο μικροσκόπιο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει μπει και το σημείωμα που είχε αφήσει η 22χρονη. Το ιδιόχειρο σημείωμα βρέθηκε στο σπίτι της 22χρονης το περασμένο Σάββατο. Σε αυτό το σημείωμα, η 22χρονη αναφέρει ότι νιώθει πια βάρος, ότι δεν αντέχει τη ζωή και ότι δεν θέλει να ζει με τον τρόπο αυτό.

Η σπουδάστρια ψυχολογίας βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω το Σάββατο 23 Μαρτίου. Είχε μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Η άτυχη κοπέλα μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις των γονιών της και εκείνοι ανήσυχοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν και παρουσία αστυνομικού άνοιξαν το διαμέρισμα της και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments