Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (3/4/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (3/4/19)
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (3/4/19).

ζώδια κριός

Ο εραστής σου μπορεί να σε δυσκολέψει, στο να εκφράσεις τον εαυτό σου όπως θέλεις. Ειδικά αν εστιάζει περισσότερο στις δικές του ανάγκες. Μπορεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον, που δεν βοηθά στην δημιουργία ενός θέματος για συζήτηση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ανοίξεις εσύ συζήτηση, ανεξάρτητα από το αν το αντικείμενο του πόθου σου, πιστεύει ότι είναι έγκαιρη ή απαραίτητη. Αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να μιλήσεις ή να το αποδεχτείς.

ζώδια ταύρος

Το μυαλό σου, μπορεί να έχει ισχυρότερη φωνή από την καρδιά σου, αυτή τη στιγμή. Η υπερβολικά ρεαλιστική ή πειθαρχημένη λογική, μπορεί να σε κάνει να χάσεις τις υπέροχες ρομαντικές ευκαιρίες, για τις οποίες, επιμένει ο ουρανός.

Είναι επίσης πιθανό να θέλεις να εξασφαλίσεις κάτι στην σχέση σου, που προχωράει λογικά και ρεαλιστικά. Ωστόσο, όλη αυτή η γείωση σκοτώνει το πάθος, που προσπαθεί να εκδηλωθεί. Άφησέ το να αναδυθεί. Δεν χρειάζεται να είναι όλα, τόσο λογικά, όλη την ώρα.

ζώδια δίδυμοι

Τα έντονα συναισθήματα, μπορεί να έχουν οφέλη αλλά και ζημίες. Αν δε θέλεις να μιλήσεις για τις σκέψεις και συναισθήματά σου, τότε και τα δύο θα τροφοδοτηθούν με έντονο πάθος τώρα – αλλά είναι τόσο κακό? Σίγουρα, η ανυπομονησία μπορεί να σε κάνει λίγο απερίσκεπτη, αλλά το πάθος μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται…. για να ρισκάρεις, να κάνεις τολμηρές δηλώσεις και να ζήσεις λίγο. Μόνο με αυτή τη στάση, η σχέση σου, θα γίνει βαθύτερη και ισχυρότερη.

ζώδια καρκίνος

Μπορεί να πιστεύεις πως αν απομακρυνθείς από ένα συγκεκριμένο άτομο ή μια κατάσταση, είναι η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις, για τη διατήρηση της ηρεμίας ή της αρμονίας στη σχέση σου. Αλλά ποιον ξεγελάς; Πάρε μια βαθιά ανάσα και αντιμετώπισε ό,τι ή όποιον προτιμάς ν’ αποφύγεις. Κάτι ευχάριστο μπορεί να συμβεί αν εμπιστευτείς το ένστικτό σου…. Και μην απομακρύνεσαι από τον έρωτα…αγκάλιασέ τον.

ζώδια λέων

Μια ανησυχία σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα θα μεγαλώσει άσκοπα. Το να ανοιχτείς στον εραστή σου, θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεται για να μετριάσει ό, τι σε ενοχλεί. Αν επιτρέψεις στο αντικείμενο του πόθου σου, να σου παράσχει πληροφορίες σχετικά με ένα ευαίσθητο ζήτημα, θα βοηθηθείς και θα δεις πόσο υπερβολικά ανησυχούσες. Άφησέ τον να πάρει το βάρος από τους ώμους σου, με όποιο τρόπο μπορεί.

ζώδια παρθένος

Το καθήκον ίσως χρειαστεί να έρθει πριν την ευχαρίστηση τώρα. Όσο απρόθυμη κι αν είσαι ν’ απορρίψεις μια ρομαντική πρόσκληση, ίσως να δώσεις προτεραιότητα στην καριέρα σου. Βεβαιώσου πως όποιος είναι αυτός που θα δεχτεί την ακύρωση της πρόσκλησής του, θα καταλάβει πόσο ενδιαφέρεσαι να διαθέσεις το χρόνο σου, αργότερα για την ευγενική προσφορά του. Έχεις δίκιο να υποψιάζεσαι, ότι σε περιμένουν ωραίες στιγμές, όταν το κάνεις.

ζώδια ζυγός

Είναι σημαντικό να δεχτείς ότι κάτι μέσα στη σχέση σου, χρειάζεται με υπευθυνότητα, να κατανεμηθεί αμφίδρομα. Υπάρχει περίπτωση ν’ αναλάβεις την ευθύνη – ή να κατηγορηθείς – για κάτι που πρέπει να μοιραστείς με τον εραστή σου, λόγω της απροθυμίας σου να συζητήσεις ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Ξεκίνησε ένα ειλικρινή και ανοιχτό διάλογο με το ταίρι σου, καθώς αυτό μπορεί να σε απαλλάξει, από ένα άδικο βάρος.

ζώδια σκορπιός

Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα είναι πολύ έντονη η ανάγκη σου, να συνδεθείς ή να επανασυνδεθείς με ένα συγκεκριμένο άτομο. Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να κινηθείς παράτολμα, υποκινούμενη από μια συγκεκριμένη συζήτηση. Αν είσαι σε σχέση, τότε μπορεί να γνωρίζεις πόσο ρόλο έχει παίξει η απόσταση ή η αδιαφορία, στο ψυχρό κλίμα, που επικρατεί τώρα, ανάμεσά σας. Αν κάποιος μπορεί να ξαναφέρει το πάθος πίσω, τότε εσύ μπορείς…. και ειδικά τώρα.

ζώδια τοξότης

Μπορεί να βιώσεις μια αίσθηση déjà vu, στη σχέση σου, όπου ασκείται πίεση, για πρόοδο σ’ ένα καινούργιο ερωτικό και παθιασμένο επίπεδο. Αν από εμπειρία γνωρίζεις, πως ρισκάροντας στο παρελθόν είχε σαν αποτέλεσμα να απογοητευτείς ή να μετανιώσεις, τότε είναι σημαντικό να μην βλέπεις το παρελθόν σαν εγγυημένη κατευθυντήρια γραμμή για το παρόν ή το μέλλον. Μπορείς να συνδεθείς με τον ενθουσιασμό, που υπάρχει τώρα στην ερωτική σου ζωή. Εμπιστεύσου τον.

ζώδια αιγόκερως

Μπορεί να διστάζεις να ζητήσεις από τον εραστή σου να σε υποστηρίξει ή να σε βοηθήσει. Ωστόσο, αν η ανάγκη σου είναι γνήσια, παρακάλεσε τον για την βοήθειά του. Μην αισθάνεσαι ότι περπατάς σε τεντωμένο σκοινί ή πως τα αιτήματά σου, είναι παράλογα. Ζήτησε την προσφορά του με ευαισθησία…. και θα ανακαλύψεις, ότι μπορείς να λάβεις την υποστήριξη που θέλεις και χρειάζεσαι.

ζώδια υδροχόος

Αν νιώθεις πως είναι πολύ δυνατή, η πιθανότητα απόρριψης, αν ανοίξεις την καρδιά σου στον εραστή σου, μην αποκλείεις επίσης την πιθανότητα, να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα. Το να υποφέρεις σιωπηλά ή να έχεις πείσει τον εαυτό σου, πως η συνειδητοποίηση των φυσικών σου αναγκών εξαρτώνται αποκλειστικά από την απόφασή του, δεν χρειάζεται να δημιουργήσει αβεβαιότητα στην ερωτική σου ζωή. Να είσαι γενναία, να βάζεις μπροστά τις ανάγκες σου και να ρωτάς με σιγουριά για το τι θέλει η πεινασμένη σου καρδιά.

ζώδια ιχθύες

Η προσοχή σου θα επιστρέψει στον τρόπο που μια κατάσταση στη σχέση σου, συνεχίζει να συμβαίνει. Αν νιώθεις ότι ο εραστής σου, έχει συνηθίσει να δίνει εντολές, τότε πρέπει να καταλάβει, πως υπάρχει ανισορροπία. Είσαι πρόθυμη να κάνεις ό, τι χρειάζεται για να τον εξυπηρετήσεις όποτε μπορείς, αλλά πρέπει κι εκείνος ν’ ανταποκρίνεται. Μια ανοιχτή συζήτηση μπορεί να διαρκέσει πολύ, για να λυθεί αυτό το ζήτημα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play