Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Έδωσε τα χέρια με τον Αντριέν Ραμπιό

Ρεάλ Μαδρίτης: Έδωσε τα χέρια με τον Αντριέν Ραμπιό
Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γάλλο μέσο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε περίοδο αλλαγής. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει επιστρέψει στον πάγκο της “Βασίλισσας” και έχει πάρει το “ΟΚ” στο από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να προχωρήσει σε πολλές προσθαφαιρέσεις.

Πέρα από τους Εντέν Αζάρ και Κιλιάν Μπαπέ, ο “Ζιζού” επιθυμεί την προσθήκη ενός ποιοτικού χαφ. Ο Λούκα Μόντριτς δεν περνάει την πρώτη νιότη του και θα χρειαστεί ιδική διαχείριση.

Ο Γάλλος τεχνικός όχι μόνο έχει βρει τον εκλεκτό το, αλλά υπάρχει ήδη συμφωνία με την πλευρά του.

Αυτός είναι ο Αντριέν Ραμπιό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ρεάλ Μαδρίτης: Στην αγκαλιά της ο Ραμπιό

O 24χρονος χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Παρί και δεν έχει φορέσει την φανέλα άλλης ομάδας. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και φέρεται να έχει υπογράψει ήδη στην “Βασίλισσα”.

Τον τελευταίο καιρό υπήρχε η φήμη πως ο Ραμπιό έχει συμφωνήσει με μια Ισπανική ομάδα και το μυαλό όλων είχε πάει στην Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί είχαν δείξει “ζεστό” ενδιαφέρον για την απόκτηση του, αλλά προτίμησαν τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διεθνής μέσος ήθελε να αποχωρήσει από το Παρίσι και το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο η ομάδα του δεν τον άφησε να φύγει. Οι σχέσεις των δυο πλευρών οδηγήθηκαν στα άκρα με αποτέλεσμα ο παίκτης να τεθεί εκτός ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments