Ελλάδα

Έγκλημα στο Μαρούσι: Το σημείωμα του 90χρονου που στραγγάλισε τη γυναίκα του

Έγκλημα στο Μαρούσι: Το σημείωμα του 90χρονου που στραγγάλισε τη γυναίκα του
Ο 90χρονος που διέπραξε το έγκλημα στο Μαρούσι ήταν έτοιμος να βάλει τέλος στη ζωή του.

Έγκλημα στο Μαρούσι: Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία από το τραγικό τέλος μιας 87χρονη γυναίκας. Το έγκλημα σημειώθηκε επί της οδού Αγίου Όρους 48 και δράστης ήταν ο σύζυγος της ηλικιωμένης, ο οποίος την στραγγάλισε με ένα καλώδιο τηλεφώνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές γίνεται γνωστό ότι ο 90χρονος άνδρας είχε πνίξει το θύμα 2 με 3 ώρες προτού φτάσουν τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης έξω από το σπίτι.

Να αναφέρουμε μάλιστα ότι στο εσωτερικό οι αστυνομικοί βρήκαν ένα σημείωμα που είχε γράψει ο 90χρονος.

Φωτογραφία Eurokinissi – To σπίτι του εγκλήματος


Σε αυτό αποκάλυπτε ότι ο ίδιος είναι ο δράστης του εγκλήματος και εξηγούσε πως η ζωή ολόκληρης της οικογένειας ήταν αφόρητη, κυρίως, όπως έγραφε, για την κόρη και τον εγγονό, καθώς η γιαγιά έπασχε από βαριάς μορφής άνοια. Επομένως, όπως υποστηρίζει το έκανε προκειμένου η οικογένειά του να μην βασανίζεται άλλο.

Επιπροσθέτως, ο 90χρονος αποκαλύπτει στο ιδιόχειρο σημείωμά του ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει και γι΄αυτό το λόγο είχε τοποθετήσει μία μεταλλική σκάλα στο κάγκελο του μπαλκονιού, στραμμένη στο κενό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πριν ο ηλικιωμένος προβεί στο απονενοημένο διάβημα, τον πρόλαβε ο εγγονός του που μπήκε εκείνη την ώρα, επιστρέφοντας από το σχολείο.

Το παιδί ειδοποίησε τη μητέρα του και κόρη του ηλικιωμένου ζεύγους, η οποία με την σειρά της τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση. Σημειώνεται, ότι το ηλικιωμένο ζευγάρι έμενε στην ίδια πολυκατοικία με τα παιδιά του.

Φωτογραφία Eurokinissi


Καταληκτικά, να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ, εντόπισαν στο μπαλκόνι του ηλικιωμένου ζευγαριού τη σκάλα, την οποία ο ηλικιωμένος είχε τοποθετήσει εκεί με σκοπό να τη χρησιμοποιήσει για να αυτοκτονήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments