Αθλητισμός

AEK: Θέλει τον Φελίπε Σόουζα του ΟΦΗ

AEK: Θέλει τον Φελίπε Σόουζα του ΟΦΗ
AEK: Η Ένωση μπορεί να αποκτήσει προβάδισμα για την υπογραφή του σε σχέση με τους Κρητικούς.

Την περίπτωση του Φελίπε Σόουζα που αγωνίζεται στον ΟΦΗ κοιτάζει η ΑΕΚ, θέλοντας να προσθέσει μια αρκετά καλή περίπτωση εξτρέμ στο ρόστερ της.

Ο 20χρονος «άσος» ήρθε ως δανεικός στους Κρητικούς στα μέσα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου από την Κουρίκο Ουνίδο της Χιλής.

Η συμφωνία προβλέπει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι και το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», η Ένωση μπορεί να αποκτήσει προβάδισμα για την υπογραφή του.

Μπορεί η συμφωνία να είναι η προαναφερθείσα για τον Σόουζα, αλλά η ΑΕΚ μπορεί να καταβάλει το ποσό που απαιτείται για το άλλο 50% των δικαιωμάτων του, προκειμένου να αγωνιστεί σε εκείνη.

Τη διαφορά, στην περίπτωση της συνιδιοκτησίας, κάνει το ύψος του συμβολαίου, που προσφέρεται στον παίκτη σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο «Δικέφαλος», σε αυτό το κομμάτι, έχει σαφώς τον πρώτο λόγο, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρει περισσότερα από τα 80-90 χιλιάδες ευρώ του ΟΦΗ, και εφόσον θελήσει πραγματικά τον Σόουζα, μπορεί να τον κάνει δικό του ακόμη και στο περίπλοκο σενάριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments