Αθλητισμός

Πανιώνιος – Λάρισα: 1 – 0

Πανιώνιος – Λάρισα: 1 – 0
O Πανιώνιος νίκησε τη Λάρισα στη Νέα Σμύρνη και "αγκαλιάζει" την παραμονή του στην SuperLeague.

Πανιώνιος – Λάρισα: Την παραμονή του στη Super League «κλείδωσε» ο Πανιώνιος τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Super League. Οι «κυναρέρυθροι» επικράτησαν με 1-0 της ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη, με το γκολ του Μαξίμοβιτς στο 17΄ και στα εναπομείναντα ματς θα παίξουν χωρίς άγχος.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου οφείλει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη νίκη της στην εξαιρετική εμφάνιση του Μαλέρμπ, ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε και ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά έκανε σπουδαίες επεμβάσεις αποσοβώντας την ισοφάριση για λογαριασμό των Θεσσαλών.

Το ματς

Οι «κυανέρυθροι» ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη καλή στιγμή τους, με τον Μαξίμοβιτς να κάνει την ατομική προσπάθεια, να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει τον Κρίστινσον για το 1-0 (17′).

Στο 29′, οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το 1-1, με τον Γκοΐκοβιτς να παίρνει την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, ωστόσο στάθηκε άτυχος αφού η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 94′, οι Νεοσμυρνιώτες άγγιξαν το 2-0, με τον Ντουρμισάι να φεύγει πάλι στην κόντρα, αλλά ο Κρίστινσον έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του διεθνή επιθετικού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Μάντζιος): Μαλέρμπ – Μασούρας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς – Κόρμπος, Μανιάτης – Τσιλούλης (65’ Παπαγεωργίου), Μαξίμοβιτς (89’ Οικονομίδης), Μπουμάλ (79’ Άρσε) – Ντουρμισάι

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον – Γκοΐκοβιτς, Μόρας, Μπράλιτς – Μπέρτος (86’ Ζίζιτς), Φατιόν (71’ Γιακιμόβσκι), Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ζίβκοβιτς – Νούνιτς (65’ Κούνιτς), Σικάφκα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments