Video

MasterChef: Για ακόμη μια βδομάδα πρώτο στην τηλεθέαση

MasterChef: Για ακόμη μια βδομάδα πρώτο στην τηλεθέαση
Συνεχίζονται οι εντυπωσιακές επιδόσεις για το MasterChef.

Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για το MasterChef παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Στο Star φαίνεται ότι έχέχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας με το MasterChef.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός βρέθηκε ακόμη μια εβδομάδα στην κορυφή της τηλεθέασης για το διάστημα 25 με 31 Μαρτίου.

Το MasterChef κατέχει τις τρεις πρώτες θέσεις του top-20 ενώ ακόμη δύο επεισόδια βρίσκονται στη δεκάδα του πίνακα που δημοσιεύει η Nielsen.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν δύο προγράμματα του ALPHA. Πρόκειται για το «Πάμε Πακέτο» που μεταδόθηκε το Σάββατο και το επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» που μεταδόθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται ακόμα δύο επεισόδια της σειράς «Τατουάζ» αλλά και το «Your Face Sounds Familiar» που μεταδόθηκε την Κυριακή.

MasterChef: Η Άλκηστις τα “έχωσε” στην Σπυριδούλα

Στο MasterChef οι εντάσεις δεν έχουν σταματημό. Σε πολλές από αυτές πρωταγωνίστρια ήταν η Άλκηστις Αλεξάκη με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Η παίκτρια από την Κρήτη δεν έκρυψε ποτέ την αντιπάθεια της για την Σπυριδούλα. Η ιδιόρρυθμη μαγείρισσα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του youtuber “Mariglen”.

Σε αυτή την συνέντευξη ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ρώτησε την καλεσμένη του ποιον συμπαίκτη της, θα επέλεγε να τον σκοτώσει αν είχε την επιλογή.

Η 23χρονη απάντησε χωρίς κανένα δισταγμό την Σπυριδούλα: “Θα έπαιρνα το όπλο, μπαμ, εν ψυχρώ“. Θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς ότι το είπε για πλάκα, ωστόσο συνέχισε στο ίδιο τέμπο: “Απλά την πατάς, της ξεριζώνεις το κεφάλι, το δίνεις στα σκυλιά να το φάνε για να μην υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία”.

Δείτε το επίμαχο βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments